Zakelijk

Pr en Marketing

Beauty is mijn passie en ik vind het dan ook super leuk om informatie en dergelijke te krijgen over verschillende producten en merken. Je mag me altijd contacteren op LladyBlueBerry@hotmail.com of via het onderstaande contactformulier als bedrijf/marketing/pr om me iets op te sturen, me aan de perslijst toe te voegen of me iets te vragen. Voor je dit doet wil ik je wijzen op de disclaimer hier onder.

Wil je me iets opsturen? Dat kan altijd, mail me even voor het adres.
lladyblueberry@hotmail.com

Disclaimer

Ik ben altijd eerlijk naar mijn lezers toe en als ik gratis producten krijg opgestuurd wil dit niet zeggen dat ik hier automatisch positief ga over schrijven. Ook kan ik niet garanderen dat de producten ook daadwerkelijk gaan verschijnen op mijn blog. Zo goed als alle foto’s zijn door mij gemaakt , zo niet staat de originele bron er bij. Je mag de inhoud van mijn blog dan ook niet kopiëren of gebruiken zonder mijn toestemming.

Gesponsord door…

Als je dit ziet staan boven een post wil dat zeggen dat deze post mogelijk werd gemaakt door een bedrijf of PR bureau en dat ik er voor werd betaald. Ik wil zeer transparant zijn naar mij lezers toe en ik word ook voor geen andere posts betaald.

27/06/2014

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.