Yes To Carrots

Ik ben nog steeds op zoek naar mijn ideale huidverzorging. Het mag niet te prijzig zijn maar moet perfect zijn voor mijn huid. Ik heb een vrij makkelijke huid. Ik heb zelden last van onzuiverheden, niet mega droog, wel een vettige t-zone maar droge wangen. Huidverzorging is anders voor iedereen. Wil je meer lezen over dit product, klik dan verder.

Hier word ik al helemaal blij van! Die tekstjes! 

Ik kocht de nachtcrème en de dagcrème van de lijn met wortels voor normale tot droge huid. De crèmes komen in handige pompflacons en bevatten elk 50 ml. Als ze op zijn zal ik even laten weten hoe lang ik er mee heb gedaan.

De crèmes bevatten geen parabenen, petroleum of SLS. Ze bevatten 95% natuurlijke ingrediënten, zijn niet getest op dieren en de verpakkingen zijn 100% recycleerbaar. Helemaal mijn ding!

De pompflacons zijn geweldig. Hiervoor had ik enkel crèmes geprobeerd uit een potjes en nu wil ik niets anders meer dan pompjes. Het is hygiënisch en handig. Met 1 pompje kan je heel je gezicht doen dus het product is ook nog eens lekker zuinig. 

Links de dagcrème en rechts de nachtcrème. Ze zijn wat aan de oranje kant maar daar zie je niets van op je gezicht. De crème bevat wortelsap, appelsien, komkommer een dode zee mineralen. Ik ken niet veel van al die rare namen op de ingrediëntenlijst maar Er zit zeer weinig chemisch spul in.
Ik kocht deze bij Essenza en ze waren iets rond de €12.
Lady Blue Berry

28/12/2011
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like