Volg je me al?

Er zijn verschillende manieren waardoor je steeds op de hoogte bent van het reilen en zeilen van Lady Blue Berry.
Via mijn Youtube kanaal ben je als eerste op de hoogte van mijn filmpjes, vaak staan ze er enkele dagen op voor de verschijnen op mijn blog. Wanneer ik aan 100 abonnees zit komt er een leuke winactie dus subscribe die boel!
Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn blogposts volg me dan via bloglovin door op het mooie icoontje hiernaast te drukken. Ook als ik hier aan de 100 raak komt er een leuke winactie dus spread the word!
Als laatste heb ik ook een Facebook pagina waar ik soms wat extra op post dat nergens anders verschijnt.
Dus like, subscribe en follow en liefst nog allemaal tegelijk!
Llady Blue Berry
15/06/2013
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like