Violet By Marc Jacobs

1

Marc Jacobs en parfum is een match made in heaven. Elke geur van hem vind ik heerlijk dus toen mijn ouders Violet meebrachten van vakantie was ik dolenthousiast!

Violet is niet mijn eerste parfum van Marc Jacobs, hiervoor heb ik al Lola en mini flesjes van Daisy gehad. Mijn zusje heeft Dot en ook die durf ik wel eens stiekem te gebruiken. Lola heb ik een maand geleden opgemaakt dus mocht ik wel een volgende. Violet is een Limited Edition die helaas zeer moeilijk verkrijgbaar is, het is te zeggen enkel in Duty Free Shops. Daarom was ik wat twijfelachtig om deze review online te zetten maar vermits het toch nog 2 weken vakantie is (voor sommige studenten nog veel langer) leek het mij toch leuk.

2

Violet zit in een prachtig flesje! Het glas heeft een speciale parelmoerachtige glans die in zonlicht echt ongelooflijk mooi is. De vormgeving vind ik wat minder vernieuwend vermits dit bijna hetzelfde is als Honey en Dot. Nu heb ik geen van beide in mijn bezit maar ze hadden wel met iets nieuw mogen komen. Nu heb ik begrepen dat deze 3 uit dezelfde lijn komen vandaar hetzelfde design. Het flesje voelt wel kwalitatief erg goed aan. De gouden afwerking vind ik trouwens ook super leuk.

Nu, het draait allemaal wel om de geur natuurlijk. Hij is super fris en vooral erg bloemig. Dat kan je ook wel verwachten met groene appel, Bergamot en Kumquat. Super fris en citrusachtig. H et hart is bloemig met witte lelie, jasmijn, magnolia en uiteraard violet. In de basis wordt het een stuk warmer door de patchoeli, musk en vanille. Dit is een geur die niet iedereen zal waarderen. mijn zusje vindt hem bijvoorbeeld echt niet lekker maar ik vind hem heerlijk. Is een welkome afwisseling voor mijn warme parfums en zeker tijdens de zomer kan ik deze geur wel waarderen.

De geur is een eau de parfum en blijft dus, bij mij, een hele dag lang hangen. Je hebt er geen liters van nodig per keer dus met dit flesje van 50ml (enige verkrijgbare hoeveelheid) kom je gelukkig wel even toe.

3

 

50ml – +-€68 enkel bij de Duty Free shops.

Shop jij wel eens in een Duty Free?

Hanna

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Anke

  Ik vind de geuren van marc jacobs ook echt geweldig. Elke geur zeg maar is ‘boenk erop’, ik heb zelf lola, maar vind dat die wel snel leeg gaat! Als je de geur beschrijft denk ik wel echt dat hij zo lekker zomers ruikt!

  13/08/2015 at 14:06
  • Reply LadyBlueBerry

   Zelf heb ik toch erg lang met Lola gedaan. Hangt natuurlijk allemaal af van hoeveel je gebruikt

   13/08/2015 at 15:08
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Oei, ben ik een slechte blogger als ik je zeg dat ik deze Marc Jacobs geur niet ken?

  21/08/2015 at 15:29
  • Reply LadyBlueBerry

   Nee ik kende hem ook niet. Vermits hij enkel in de Duty Free te koop is is hij niet bekend denk ik.

   21/08/2015 at 18:15

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like