Victoria Secret Love Spell Fragrance Mist en Body Butter

Toen ik in de luchthaven van Griekenland in de parfumerie Victoria Secret  tegenkwam maakte ik een vreugdesprongetje. Victoria Secret is een erg leuk merk dat niet verkrijgbaar is in België en ik nam 2 lekkere producten mee. Lees verder voor meer!

VS heeft natuurlijk voornamelijk lingerie (die is TOP trouwens) maar daarnaast hebben ze ook nog heerlijke beautyproducten. Ik kocht in de geurlijn Love Spell een Fragrance Mist en een Body Butter.
De Frangrance Mists van VS zijn vrij bekend onder beautylovers en dat is niet voor niets! Ze zijn HEERLIJK!! Love Spell zou ruiken naar kersenbloesem en perzik. Nu ben ik niet zo’n held in geurnoten herkennen maar de perzik ruik ik toch wel. Nu weet ik niet goed hoe kersenbloesem ruikt dus kan ik niet vertellen of ik dit ruik.
De geurmist zit in een plastieken verpakking met een spraykopje. Vaak zou dit wat goedkoop aanvoelen maar hier stoort me het niet. 250ml is lekker veel en hoewel je natuurlijk wat meer nodig hebt dan met een gewoon parfum kom je hier wel even mee toe.

Geurmists zijn lichter dan parfum en blijven dus minder lang hangen. Ik gebruik ze graag bij een dagje strand voor een niet al te overdreven geur. Deze geur blijft niet ontzettend lang hangen maar een halve dag houdt hij wel vol. Even bij sprayen en je bent weer in orde. Ik ben fan!

Ik ben dol op body butter en gebruik het maar al te graag. Dit was de eerste die ik probeerde van VS en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. 
De butter is in dezelfde geur als de geurmist en ruikt ook bijna exact hetzelfde. Door de geur te ‘layeren’, de butter en de mist over elkaar aan te brengen, blijft deze vele langer hangen.

De butter heeft een erg bijzondere structuur. Hij lijkt wel bouncy? Moeilijk te beschrijven maar de butter is allesbehalve vloeibaar maar hard als een boter is hij ook zeker niet. Erg speciaal. Hij trekt ook niet echt snel in maar met een butter gebeurd dat wel vaker.

Ik zie Shea butter, cocosolie, jojoba boter en zonnebloemolie. Dit is een vrij standaard ingrediëntenlijst waar ik weinig op aan te merken heb.

De verpakking is ook erg mooi en afgewerkt met gouden details. Deze bevat 185ml dus je komt er ook wel een tijdje mee toe.
Algehele conclusie? Ik ben fan van VS en dan vooral de geuren. De werking van de butter is vergelijkbaar met die van The Body Shop en de mist blijft even lang houden als de gemiddelde mist.
VS is helaas niet verkrijgbaar in Nederland (enkel in de luchthaven) en België maar hou je ogen open op luchthavens. Er zijn wel winkels in Londen en Amerika.
Hebben jullie al iets geprobeerd van VS?
Llady Blue Berry

11/11/2013
/
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Jessica

  Ik heb een bodymist in de geur Enchanted Apple; gekocht in een afrowinkeltje in Antwerpen, vlak bij het station. 😉

  11/11/2013 at 08:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like