Verrassing!!

Tadaaa!! De lieve Sint bracht voor mij een leuke verassing. Na de pauze maak ik het goed met dit artikel. Bereid je maar voor op een laaaang artikel. Benieuwd wat? klik dan verder…

Een kwastenset van maar liefst 12 kwasten. Zoeva heeft haar kwasten vernieuwd want een tijdje geleden zag deze set er zo uit. De reviews zijn niet allemaal even lovend over de set en daar heeft Zoeva goed op ingespeeld. In het bovenstaande artikel klaagt Jorna over de kwaliteit van de oogschaduwkwasten en het ontbreken van een blending brush. Nou dat is nu opgelost. De set komt in een mooi hoesje en de kwasten zitten opgeborgen in een leuke kwastenrol. De verpakking is handig voor op reis en zelfs het beschermende hoesje gebruik ik nog.

De kwasten worden zelfs beschermd door een extra kapje.

Ze zitten mooi in een plastieken hoesje en de fan en het lip-penseeltje hebben nog een extra hoesje.
Ik zet voor jullie alle kwasten op een rij. De haren zijn wel synthetisch maar echt ONGELOOFLIJK zacht! Echt gewoon heerlijk. De kwasten van Sigma prikken zo terwijl deze toch wel een pak duurder zijn.

De buffer-kwast. De naam van elke kwast staat in het hout, weer eens wat anders dan een nummer. Je kan de buffer gebruiken voor van alles maar het beste om je vloeibare foundation mee aan te brengen. De haren zitten dicht op elkaar dus als je deze kwast voor je blush gebruikt heb je niet echt een natuurlijk effect.

Een lekker zachte poederkwast. Hier zie je wel hoe klein de kwasten zijn. Ze passen eigenlijk perfect in je hand, ik vind het formaat wel fijn. Je gebruikt dit uiteraard voor poeder maar niemand houd je tegen om te experimenteren met blush en bronzer. Maar dat is echt persoonlijk.

De schuine blush kwast. Deze is echt heel handig je kan er heel precies mee werken en zeker om er mee te contouren is deze kwast gemakkelijk. Ze is wel wat kleiner dan de gemiddelde kwast maar mij stoort dat echt niet. In tegendeel.

Een foundation kwast. Deze gebruik ik nooit. Toch niet waarvoor ze bedoeld is. Ik gebruik deze voor gezichtsmaskers want stiekem gebruik ik geen foundation. Maar het is een prima kwast.

Een handige concealer kwast. Hiermee kan je perfect concealer aanbrengen onder je ogen. De kwast is ook lekker stevig.

                                     

2 oogschaduwkwasten, een kleintje en een normale. Het kleintje is handig om highlighter aan te brengen op je wenkbrauwbot of in je binnenste ooghoek. De andere is gewoon een prima doorsnee oogschaduwkwast. Sommige blogs klagen over de kwaliteit van deze kwast maar ik heb er (voorlopig) niets op aan te merken.

Tja wat moet ik hier van zeggen. Volgens mij hebben ze de namen van deze kwast en de volgende verwisseld. Het is geen kwast om mee te blenden maar echt een heel goede kwast voor in je arcadeboog. Ze is wel wat langer maar heel stevig.

Dit is dan de crease kwast. Niet dus, een perfect blending brush. De haartjes zijn zo zacht dat je gewoon blijft blenden. Niet doen maar je kan er moeilijk aan weerstaan, geloof mij maar.

Een fan. Weinig mensen gebruiken deze kwast. Ik gebruik hem om fall-out weg te vegen en om lichtjes en natuurlijk blush aan te brengen.

Hiermee kan je een lekker strak lijntje trekken. Gewoon, een goede kwast, perfect voor je eyeliner.

Een lip-penseeltje. Deze gebruikt ik het minst van alle kwasten. Als ik lippenstift op doe gebruik ik zelden een kwast maar deze is ook weer prima van kwaliteit.

Zo dat waren alle kwasten. Op de achterkant van elke kwast staat ook nog Color. Love. Makeup. Leuk detail.

Zo, hier bewaar ik mijn kwasten. Je ziet ook nog een paar kwasten van ELF, HEMA en Essence. Willen jullie dat ik deze ook eens laat zien?

Je kan de kwasten op de site van Zoeva bestellen voor maar €22! Jaja €22 voor maar liefst 12 kwasten in een leuke rol. Echt wel de moeite waard en de site is 100% veilig!
Lady Blue Berry

17/12/2011
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like