Verlanglijst Kerst – Beauty

Posted in beauty, wishlist by
2014-12-20 19.10.40
Het is bijna zover, Kerst staat voor de deur. Vandaag laat ik jullie zien wat ik graag onder de kerstboom zou vinden voor mij. Dit is deel 1 met alle beautyspullen en volgende week komt deel 2 online met interieur en lifestyle. Misschien kan je wat inspiratie opdoen voor je eigen verlanglijstje.

Verlanglijst Kerst 2015
Nummer 1 op mijn hele verlanglijstje is zeker en vast het Urban Decay X Gwen Stefani Palette! Als groot fan van zowel Urban Decay als Gwe Stefani kan deze Γ©cht niet ontbreken in mijn stash. Als ik deze niet krijg met kerst koop ik hem sowieso zelf. Koop hem hier.
Mijn parfums zijn bijna op dus ik ben toe aan een nieuwe. Ik heb niet zo’n grote voorkeur en laat me graag verassen maar met Decadence van Marc Jacobs ben ik zeker vast super blij. Koop hem hier.
Over de Clarins Instant Light Comfort Oil heb ik zo veel goeds gehoord dat ik hem zelf ook wil proberen! Hij zou zorgen voor super zachte lippen en omdat ik groot fan ben van matte lipstick kan ik dat echt wel gebruiken. Koop hem hier.
Matte, vloeibare lipstick is echt mijn favoriete lipproduct van het moment. Anastasia (Klik) en Kat Von D (Klik) zouden beide echt ongelooflijk goed zijn dus die wil ik ook erg graag aan mijn collectie toevoegen.
Mijn Hourglass blushpalette gebruik ik nog steeds ongelooflijk vaak. Maar hun AMbient Lighting palette is zelf nog populairder en specialer. Het zijn prachtige poeders om je gezicht die super mooie glow te geven. Hij staat al erg lang op mijn verlanglijstje dus ik hoop hem dit jaar toch te krijgen. Koop het hier.
De Nars Audacious lipsticks zie ik overal en ik moet en zal er ooit eentje testen. Ik ben dol op Nars en als de prijs niet zo hoog was zat mijn hele stash al vol. Koop ze hier.
Sinds ik mijn eerst Charlotte Tibury Matte Revolution lipstick heb draag ik hem ongelooflijk vaak. Het is de meest aangename matte lipstick uit mijn collectie en de kleur is super mooi. Ik ben dus verkocht en wil er nog wel een paar. Koop ze hier.
En dat is mijn verlanglijstje op gebied van Beauty! Dit zijn echt de producten die ik ongelooflijk graag zou krijgen. Ik weet dat ik al echt veel make-up heb maar dit zijn echte toevoegingen aan mijn stash. Weinig budgetproducten maar ik merk dat ik de laatste tijd echt meer neig naar mooie luxe producten en dat ik liever 1 super mooie dure lipstick heb dan 10 goedkope van mindere kwaliteit. Wat wil jij graag zien onder de kerstboom?
Hanna

 

RelatedPost

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Oooh wauw, wat heb je leuke dingen uitgekozen. Veel van deze producten staan ook op mijn lijstje
  beautifulday4makeup recently posted…Disney Favorites – The sword in the stone – Mad Madam MimMy Profile

  10/12/2015 at 09:35
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt! Ze zijn inderdaad super leuk.

   10/12/2015 at 10:08
 • Reply sabrina

  Met decadence kun je bijna niet mis gaan, die is zo lekker!

  10/12/2015 at 12:31
 • Reply Jana

  Heel mooi verlanglijstje πŸ™‚ Vooral dat palette van UD zou ik ook wel graag willen hebben πŸ˜€ x
  Jana recently posted…Aftellen naar Kerstmis met SothysMy Profile

  10/12/2015 at 21:29
 • Reply Sarahdise

  Mooi lijstje! Het Gwen palet kreeg ik van de sint *yay*. De lipolie van Clarins vind ik echt heel aangenaam en de Hourglass poeders zijn echt heel fijn. wel meer voor een subtiel soft focus effect dan voor full on highlighting. Charlotte Tilbury lipsticks wil ik ook supergraag eens uitproberen.

  10/12/2015 at 22:25
  • Reply LadyBlueBerry

   Uhu het zijn meer poeders om over je hele gezicht te doen dan om goed te highlighten hoorde ik.

   10/12/2015 at 22:51

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like