Valentijn tips

Overmorgen is het zover, Valentijn. Je haat het, ofwel hou je ervan. Zelf vind ik het vrij commercieel maar toch een leuk excuus om wat met mijn vriend te gaan doen. Hier geef ik je dan ook graag wat tips waar je zelfs als je single bent nog wat aan zal hebben. Voor versiertips zal je iemand anders moeten zoeken want na een relatie van bijna 5 jaar ben ik al een tijdje uit dat circuit.

Ten eerste, niets is verplicht en Valentijn al helemaal niet.

Activiteiten:

Zijn jij en je bf net zoals wij fan van lekker eten? Wel neem het er eens van en ga op restaurant. Mijn personal favorite? Sushi en dan het liefst bij Sushi Palace in Gent. Let wel dat dineren op Valentijn vaak wat duurder is en dat reserveren noodzakelijk is. Hou je het liever wat goedkoper? Kook dan gezellig zelf. Het enige wat je nodig hebt is wat fruit en een chocoladefondue!
Een daguitstapje is ook altijd een goed idee. Ga naar een pretpark, spa of doe zoals wij en ga eens naar de zoo. Misschien raar dat we op onze leeftijd dit graag doen maar het is zo. Doe vooral waar jij zelf zin in hebt.
Jongens geven het misschien niet graag toe maar ook zij verwennen zichzelf wel eens graag met een ontspannend bad (alé dieje van mij toch). Laat het bad vollopen, dim de lichten, muziekje aan en zet wat kaarsjes neer. Een snack en een glaasje wijn (of cola, whatever you like) er bij en meer moet dat niet zijn. Goedkoop en super romantisch.
Dit kan trouwens ook als je single bent. Dan heb je zelfs veel meer plaats in bad!
Of nodig wat (single) vriendinnen uit en organiseer een ware girlsnight! Hapjes, drankjes, maskers en nagellak. Oh en vergeet zeker dieje wijvenfilm (excuseer) niet. Geloof mij, met je vriend ga je die niet bekijken.
Cadeautjes:

Valentijn draait natuurlijk niet om cadeautjes maar iets kleins is altijd leuk. Het hoeft zelfs helemaal niets te kosten.

Zoek een grote pot een maak 100 kleine briefjes met iets liefs op. Dat kunnen 100 redenen zijn waarom je van hem/haar houdt (been there, done that) maar ook dromen die je samen met je geliefde wil realiseren. Hier kruipt wel heel veel tijd in maar het is zeker de moeite waard vind ik.
Een liefdesbrief, cheesy maar leuk. Ik heb er al een aantal mogen ontvangen de afgelopen jaren en ik bewaar ze in mijn geheime schuifje. Het zijn dingen die je jaren later terug kan lezen en ontzettend hard mee kan lachen, of net gelukkige herinneringen ophalen. Ik kom nu waarschijnlijk over als een hopeloze romanticus maar dat ben ik ook. En ik ben er trots op!
Iedereen doet natuurlijk wat hij of zij wil en Valentijn draait enkel om jou en je vriend(in). Je winkels worden overspoeld door hartjesslingers en etenswaren maar laat je daar zeker niet door afleiden. En vier je het niet? Prima, maak er dan een gewone vrijdagavond van!
Wat is jullie ideale Valentijn?

Llady Blue Berry
Bron foto 12456
12/02/2014
/
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Jessie

  Mijn ideale Valentijn is met z'n tweeën een weekendje weg gaan om een nieuwe stad of streek te ontdekken. Ik ben iemand die ervaringen verkiest boven materiële cadeaus dus een dagje erop uit trekken zou voor mij fantastisch zijn. Zeker als we het afsluiten met een lekker etentje.

  12/02/2014 at 10:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like