Urban Decay X Gwen Stefani Firebird / Review

1

De samenwerking tussen Urban Decay en Gwen Stefani was in mijn ogen écht een hit. Ik ben zot van het oogschaduwpalette en kocht laatst ook de lipstick in de kleur Firebird. Is deze even geweldig is als het palette?

2

Sinds kort hebben ze Urban Decay bij Ici Paris Xl op de Korenmarkt in Gent. Nu kom ik daar regelmatig langs dus wandel ik vaak even binnen. Ik was erg verrast toen ik zag dat ze nog alle lipsticks hadden. Online zijn de meeste kleuren ook nog te koop. Ik koos voor Firebird, een kleur die niet iedereen even mooi zal vinden. Ik heb al ongelooflijk veel lipsticks (stash) dus ik neig nu enkel nog naar erg bijzondere kleuren. de matte kleur uit de collectie vind ik net wat te droog en 714 voelde zelfs verschrikkelijk aan op mijn lippen.

3

De huls ziet er erg leuk uit met dat typische goud en zwart. Valt lekker op. Wel is hij vrij licht en voelt hij niet erg luxe aan terwijl je er toch €24.75 moet voor neertellen. Verder sluit hij wel prima hoor. Ik ben nogal een muggenzifter op dit gebied.

4

De stick zelf ziet er helemaal niet zo bijzonder uit als op je lippen. Het logo in de lipstick zelf maakt het wel heel wat luxueuzer.

5

6

Phoe! Erg fuchsia met een serieuze blauwe ondertoon en zelfs wat shimmer. Een groot contrast met mijn matte lipsticks die ik doorgaans draag. En toch vond ik hem écht leuk. Heel wat anders dan ik gewoon ben en daarom misschien net zo leuk? Hij voelt erg zacht aan op mijn lippen en droogt zeker niet uit. Hij blijft vrij lang zitten en staint je lippen een beetje. Aanbrengen gaat erg vlot en precies zoals je ziet. Klein minpuntje, wanneer je wat te veel aanbrengt trekt hij wat in de lijntjes naast je lippen (gaat hij bloeden zoals ze dan zeggen). Het valt, zeker van een gewone afstand, niet echt op maar wel iets waar ik me aan kan ergeren. Normaal doe ik een laagje lipstick, bijt ik af op een doekje en doe ik nog een laagje. Hier hou ik het bij 1 laagje en dan heb ik er weinig last van. Ze hebben ook bijpassende potloden uitgebracht dus waarschijnlijk helpt dit ook heel wat.

7

Geen te zotte ooglook voor mij bij deze lipstick maar ik vind hem écht heel erg tof. Jammer dat hij Limited edition is. Haast je dus naar de Ici Paris in Gent, Antwerpen of Brussel!

€24.75 bij Ici Paris XL.

Pluspunten
Mooie dekking
Leuke verpakking
Goede houdbaarheid
Droogt de lippen niet uit
Dierenproefvrij

Minpunten
Gaat bij te veel product bloeden
Verpakking is vrij licht en voelt zo goedkoper aan

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Wauw, wat een speciale kleur, maar ik vind het eigenlijk wel mooi bij je staan

  31/03/2016 at 10:07
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt!

   31/03/2016 at 10:20

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like