Urban Decay Naked 3

Urban Decay is een van mijn favoriete merken en toen ze finally met een nieuw Naked palette kwamen sprong ik dan ook een gat in de lucht! Is dit nog steeds zo? lees dan snel verder.

Toen ik dit doosje onder mijn neus geschoven kreeg ging er een Hallelujah door mijn hoofd en kwam er net geen lichtstroom uit de hemel.
De verpakking is erg mooi. Het kartonnen doosje heeft een 3D opschrift wat het bijna erg maakt om het doosje weg te gooien. (Of ben ik de enige die moeite heeft met dit?)

Bij het Naked 1 zat een mini Primer Potion en bij Het Naked 2 een mini lipgloss. Deze keer krijg je een sample van 4 verschillende primer potions. Leuk om uit te testen maar geeft me dan maar een groter sample van 1 product.

Maar hier draait het natuurlijk om. Het doosje is van hetzelfde materiaal als Naked 2. Leuk want zo durf ik het, in tegenstelling tot Naked 1, mee te nemen op reis. Net zoals de oogschaduws heeft het doosje een rozige kleur en de ‘golven’ geven een leuk effect. Top verpakking dus!

HEERLIJK vind ik dit! Een breed scala van warme kleuren met hier en daar wat roze tinten. Snel verder naar de swatches!

Strange: De ideale matte highlighter die al heel wat tijd heeft doorgebracht op mijn wenkbrauwbot.
Dust: Nog een highighter maar dan met glitters. Deze heeft een hint van roze waardoor hij perfect in dit palette past.
Burnout: Niet té mat, niet té glitterig. Een leuke basic kleur voor op het bewegende ooglid.
Limit: Een matte kleur voor elke dag. Hij is net wat donkerder dan je eigen huid waardoor je een mooie natuurlijke look kan creëren.
Buzz: Een kleur die ik al heel vaak gebruikt heb en die ik in de verste verte niet in mijn stash had liggen. Hij is prachtig als basis van je ooglook en ook weer met dat rozige tintje er in.
Trick: Deze lijkt wat minder gepigmenteerd maar dat is zeker niet waar. Hij neigt wat meer naar het goud toe en is, net zoals Buzz, ideaal voor op je bewegend ooglid.

Nooner: Deze lijkt wel wat op Limit maar is net wat donkerder. Misschien is beide wat overbodig maar toch leuk dat je wat kan afwisselen.
Liar: Een erg leuke glanzende kleur die prachtig is als basis voor een wat donkerdere ooglook.
Factory: Ook lekker glanzend maar zonder chuncy glitters. Leuk voor in je arcadeboog.
Mugshot: Deze is wat kruimeliger en donkerder dan Factory. Op foto lijken ze vele harder op elkaar dan in het echt. Weer ideaal voor in je arcadeboog.
Darkside: Een donkergrijze kleur die altijd wel van pas komt. Leuk voor een smokey eye maar kan ook prima voor overdag.
Blackheart: Dit is echt een unieke kleur. Zwart met rode glitters kom je namelijk niet vaak tegen. Wel spijtig dat je de kleur vrij veel moet opbouwen voordat je iets van die glitters ziet. Deze swatch is maar 1 veegje maar wanneer je er nog een tweetal over doet zie je de glitters. Kon beter maar het blijft een prachtige en handige oogschaduw. Doordat hij niet extreem zwart is kan je hem lekker blenden in een gewone, niet smokey, ooglook.
Ik vind alle kleuren stuk voor stuk prachtig en ongelooflijk goed gepigmenteerd. Op foto zijn ze al goed maar in het echt zijn ze echt nog vele beter, geloof me. Ze zijn boterzacht van structuur en van fallout heb ik weinig tot geen last. Top!

In het palette zit ook nog een dubbelzijdige oogschaduwkwast. De rechterkant is een gewone platte oogschaduwkwast en de linker een mix van een platte met een blending kwast. Ik had liever een oogpotloodje gehad vermits ik deze kwast niet bij mijn andere kwasten, rechtop, kan bewaren. De haren zijn ook wat aan de stijve kant.
Nu is dit het derde Naked palette dat Urban Decay uitbrengt. Heb je geen idee welke je graag wil? Hieronder heb ik ze even vergeleken.

Naked 1 (onderaan) heeft net zoals Naked 3 wat warmere tinten maar dan meer bruin en goud. Ik dacht dat ik hierover al een review had geschreven maar blijkbaar niet. Toch doen? Ik vind beide paletten evenwaardig qua kleuren. Enkel de verpakking van N1 is van karton en neem ik dus niet graag mee op reis. Voor de rest moet je een keuze maken tussen goud-bruin (Naked 1) en roze (Naked 3).

Van verpakking zijn Naked 2 (onderaan) en 3 vrijwel identiek dus daar hoef je niet naar te kijken. 2 heeft veel meer koele kleuren ten opzichte van Naked 3. Ik neig zelf meer naar de warme kleuren dus zou ik kiezen voor de 3. Maar als jij liever koele kleuren hebt ga dan zeker voor het Naked 2.
Hier vind je de review die ik bijna een jaar gelden schreef over Naked 2.
Ik ben super blij dat ik dit palette aan mijn collectie kon toevoegen. Geweldige pigmentatie en kleurkeuze, meer moet ik niet hebben. Ik ben trouwens wat looks in elkaar aan het boksen. Lijkt dit je leuk om in een artikel te laten zien. Of liever een video met 1 look?
Urban Decay is helaas enkel online te koop. Dit palette koop je voor zo’n €48 bij onder andere Beautybay (hier kocht ik het mijne) en Sephora. Let wel het palette is voorlopig bijna overal uitverkocht. 
Vinden jullie dit palette zijn geld waard?

Llady Blue Berry
10/02/2014
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like