Personal Update: vakantie en een nieuw semester

2015-01-08 20.35.21

Na een periode van weinig blogposts en updates op social media vond ik het wel weer eens tijd voor een personal update! Lees snel verder voor mijn plannen en een recap van de afgelopen tijd.

Op 12 december had ik mijn laatste les dus vanaf toen ben ik begonnen met studeren. In december had ik natuurlijk ook een heleboel kerstfeestjes maar vanaf 1 januari heb ik praktisch niets anders gedaan dan studeren. Ik had dit semester maar vijf vakken en maar vier examens dus ik had me verwacht aan een rustige examenperiode. Nu vielen drie vakken wel erg dicht op elkaar dus zo rustig was het helemaal niet. Ik krijg donderdag mijn punten maar echt heel veel hoop heb ik niet. Ik weet al dat ik in augustus geen vakantie moet boeken. Ik geniet nu eindelijk van wat vakantie, 6 weken studeren heeft zo wel zijn tol geëist op mij lichaam. Ik at niet zo gezond en heb helemaal niet gesport. Ik heb net de nieuwe kalender van Blogilates afgedrukt en op kot koop ik geen koekjes of snoepjes meer. Even detoxen om de maand januari van me af te schudden. Deze week ga ik lekker niksen en gaan we drie dagen naar Boedapest. Als iemand nog tips heeft voor Boedapest laat het dan even weten in de comments. Op 9 februari begint het nieuwe semester weer en ook op de blog gaat alles weer normaal verlopen. Ik ga me niet excuseren voor het gebrek aan blogposts afgelopen tijd vermits school momenteel veel belangrijker is. Ik ga snel aan de slag met alle nieuwe producten en nieuwtjes en ik heb ook een heleboel leuke ideetjes voor video’s.

Wat heb jij gedaan afgelopen maand?

Hanna

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Laura - Essential Honesty

  Veel plezier in Boedapest, you’ve earned it! Naar’t schijnt een prachtige stad!
  Laura – Essential Honesty recently posted…Sunday Tag: The ‘Me Time’ Tag!My Profile

  01/02/2015 at 17:36
  • Reply LadyBlueBerry

   Merci!

   01/02/2015 at 17:59
 • Reply Jana

  Groot gelijk dat je je niet excuseert, school is inderdaad heel belangrijk! Geniet van je weekje vrijaf en veel plezier in Boedapest!
  Jana recently posted…Coming up…My Profile

  01/02/2015 at 18:08
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt!

   01/02/2015 at 18:12
 • Reply Bibiane

  School is sowieso altijd veel belangrijker! Veel plezier alvast in Boedapest, nog nooit geweest… Ik heb vorige maand vooral genikst en genoten van mijn laatste maand alleen zijn 🙂
  Bibiane recently posted…Nagellak swatch en review 280: 52 Where is my FerrariMy Profile

  02/02/2015 at 01:30
  • Reply LadyBlueBerry

   Geniet er nog van! Binnenkort zal je ook wel genoeg genieten maar dan met een miniversie van jezelf ;’)

   02/02/2015 at 11:10
 • Reply beautifulday4makeup

  Heel veel plezier in Boedapest!
  beautifulday4makeup recently posted…Unboxing Deautybox JanuariMy Profile

  04/02/2015 at 12:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like