Too Faced Melted Berry

1

Tijdens mijn vakantie in Schotland botste ik op de Too Faced Melted Lipsticks en ik kon het niet laten om met eentje naar buiten te lopen.

De Melted Lipsticks zijn vloeibare lipsticks die super lang op je lippen blijven en een goede stain achterlaten. Ik kon het dus niet laten om deze te testen.

2

Ik heb de kleur Berry maar in Europa zijn nog 4 kleuren verkrijgbaar. In de VS echter zijn er zo’n 18 kleuren beschikbaar. Breng ze allemaal naar hier zou ik zeggen. Allereerst zit de stick in een mooi kartonnen doosje. Alles is zo mooi afgewerkt bij Too Faced, Love It! Het product zelf zit in een knijptube met een matte gouden draaidop en een rode tube met glanzende zwarte letters. Elke kleur zit in een andere kleur tube, zo kan je makkelijk zien om welke het gaat. Sommigen zullen geen fan zijn van de verpakkingen van Too Faced maar ik hou er van.

3

De lipstick kan je aanbrengen met een bijzonder sponsje. Er komt nooit te veel product uit de tube maar dit sponsje heeft toch ook wat nadelen. Het aanbrengen is niet zo makkelijk zonder een fijn puntje dat je op andere lipsticks en applicators kan vinden. Doordat hij zo staint is precies aanbrengen erg belangrijk en het is niet zo makkelijk met dit sponsje. Ook blijft hij volgens mij na verloop van tijd niet even proper. Pluspuntje is wel dat de lipstick dooe verschillende gaatjes in het sponsje komt en je dus geen groot gat met te veel product hebt. Zo kan je de kleur wel gelijkmatig verdelen over je lippen. Snel over naar de swatches!

5

6

Wauw, ik ben fan! Het pigment is overweldigend en de kleur is prachtig. De houdbaarheid is ongelooflijk goed. Je kan hem makkelijk een hele dag dragen zonder al te veel te moeten bijwerken. Na een maaltijd moet je misschien de binnenkant en de hoekjes wat bijwerken maar daar maak ik geen punt van. Hij staint ook erg, iets waar ik wel van hou maar dat is wel iets waar je rekening mee moet houden. Hij voelt aangenaam op mijn lippen en droogt, tegen al mijn verwachtingen, niet uit. De lipstick doet alles wat hij beloofd en ik wil alle kleuren! Enkel het sponsje is een minpunt maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door al de rest. Ook een pluspunt wat voor velen belangrijk zal zijn is het feit dat ze volledig dierenproefvrij zijn.

12ml – €23.70 bij o.a. Beautybay.com

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Ik ben erg onder de indruk van deze pigmentatie zeg
  beautifulday4makeup recently posted…Opgemaakt Juli 2015My Profile

  02/08/2015 at 10:56
  • Reply LadyBlueBerry

   Ik ook, helemaal geweldig

   02/08/2015 at 11:33
 • Reply Jana

  Ik lees eigenlijk enkel positieve reacties over deze Melted lipsticks! Jammer inderdaad dat we hier maar zo weinig kleurtjes hebben. Deze staat je echt goed!
  Jana recently posted…KIKO Shoplog LilleMy Profile

  02/08/2015 at 21:47
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Whoa, op’t eerste zicht zou ik niet zeggen dat’ie langhoudend is door z’n shine, maar goed, je bent niet de eerste die dat zegt over de producten van Too Faced! Weer iets om te checken als ik bij Sephora ben!
  Laura – Essential Honesty recently posted…Deautybox Juli 2015My Profile

  03/08/2015 at 20:17
  • Reply LadyBlueBerry

   Is zo omdat hij hier net is aangebracht. Hij droogt mat op na een tijdje. Zal er deze week misschien een ‘na 8uur’ foto bij zetten.

   03/08/2015 at 20:21
 • Reply Anke

  Wauw, laatst was ik in Sephora en was nog aan het twijfelen omdat ik niet genoeg research had gedaan! Maar als ik hem nu op de foto zie, had ik hem beter wel meegenomen!

  09/08/2015 at 17:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like