Too Faced Chocolate Bar

1

 

Toen ik hoorde dat Too Faced een pallet had uitgebracht in de vorm van chocolade, met de geur van chocolade en met erg leuke kleuren MOEST ik dit hebben. Mijn vriend wist dit en kocht hem voor mijn verjaardag, de schat. Vandaag breng ik jullie een met chocolade overgoten review van de Too Faced Chocolate Bar.

Het begint al goed bij de kartonnen verpakking. Heerlijk kitch met zachte chocoladekleuren. Leuke verpakkingen geven toch wat extra’s aan een product.

2

En het palet zelf is in de vorm van een chocolade bar, hoe leuk?! Het pallet zelf is niet van karton, zoals we vaak gewoon zijn bij Too Faced, maar lekker stevig metaal (of aluminium, geen idee). Hij sluit ook erg goed met een magneetje. De verpakking is dus al dik in orde!

3

 

Zoals gewoonlijk zit er een guide bij met 3 verschillende looks. Deze keer is het niet in het palet zelf verwerkt maar zat het los in de verpakking. Het gaat dus niet lang duren voor ik deze kwijt speel. Nu lijkt het me wel erg moeilijk om een papiertje te verwerken in een ijzeren verpakking. Maar de looks zijn lekker gevarieerd en geven wat inspiratie.

4

Als je het mij vraagt zijn dit de perfecte kleuren. Wat bruin, wat nude, wat goud en wat kleur. Een matte highlighter en een glanzende, een matte bruine kleur en een glanzende. Met dit pallet kan je alle kanten uit en kan je ook erg volledige looks creëren door de variatie in mat en shimmer.
Als je het pallet opent komt er een HEER-LIJK aroma je neus binnen gedrongen, CHOCOLADE!! Waarom dat ik nooit eerder een make-up product dat ruikt naar chocolade in mijn handen heb gehad weet ik niet, maar ik wil er meer! Dit is heerlijk!
In het deksel zit ook een handige grote spiegel verborgen. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik nooit gebruik maak van spiegels in oogschaduw palletten. De spiegel is trouwens niet vies maar heeft nog een beschermvelletje.

5

6

 

Gilded Ganache is een perfecte kleur voor in je crease en outer v. Een mooi donkerbruine kleur met glitters.
White Chocolate is de matte highlighter uit het pallet. Ik gebruik hem op erg vaak op mijn wenkbrauwbot, perfect voor elke dag.
Salted Caramel is dan weer de perfecte matte kleur voor op je bewegend ooglid. Deze gebruik ik vaak in combinatie met Semi-sweet of Hazelnut voor een subiele ooglook.
Marzipan heeft de meest mooie glans. Perfect voo een glowy ooglid.
Semi-Sweet is net wat donkerder dan Salted Caramel en kan perfect op je bewegend ooglid of in je crease.
Hazelnut lijkt wel de glanzende versie van Semi-Sweet. Erg leuke bruine kleur.
Crème Brulee is prachtig goud en als je mij al wat beter kent weet je wel dat ik dol ben op gouden oogschaduw.
Haute Chocolate geeft je een wat zwoelere look als je deze aanbrengt in je crease en outer v. Ook deze heeft die prachtige glans.

7

8

 

Milk Chocolate heeft zijn naam zeker niet gestolen en is de perfecte melk chocolade kleur voor elke dag. Deze is lekker mat.
Black Forest Truffle is een erg bijzondere kleur ergens tussen bordeaux en bruin met erg mooie glitters die je ook goed terugziet in je ooglook. Dit is wel de eerste kleur waarvan het pigment niet helemaal top is.
Triple Fudge is weer een stapje donkerder voor in je crease en outer v.
Strawberry Bon Bon is niet zo goed gepigmenteerd maar dat valt wel te verwachten met zo’n licht roze kleur. Deze lijkt me wel erg leuk in je ooghoek.
Candied Violet is wat beter kwa pigmentatie maar nog steeds niet super. De kleur is wel goed op te bouwen naar een prachtig paars.
Amaretto lijkt erg op Cherry Cordial maar is meer aan de bruine kant.
Cherry Cordial past perfect bij een wat rodere/nordeaux look.
Champagne Truffle is niet goed zichtbaar op de swatch maar is super mooi als highlighter op je wenkbrauwbot of in je ooghoek. Doordat het zo’n groot vakje is zou je het zelfs goed kunnen gebruiken op je jukbeenderen.

Zo dat waren alle swatches! Ik ben helemaal verkocht! Er zijn een aantal kleuren waarvan de pigmentatie niet helemaal super is maar deze zijn wel goed op te bouwen op je ogen.

In welke geur mogen ze nog oogschaduw uitbrengen van jou?

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Laura - Essential Honesty

  I’m getting hungry over here!
  Laura – Essential Honesty recently posted…Week 10: #100happydaysMy Profile

  26/10/2014 at 11:45
 • Reply Romina

  Echt een leuk palette! Ik twijfel nog steeds of ik het zou kopen 😀
  Romina recently posted…Boozyshop Mid Season Sale BoxMy Profile

  26/10/2014 at 13:04
  • Reply LadyBlueBerry

   Zeker doen!

   26/10/2014 at 17:20
 • Reply Liese

  Hey, ik wou even vragen waar je deze gekocht hebt? Ik ben zo al een tijdje aan het zoeken aangezien deze baby mijn hart heeft gestolen na al de reviews die ik las, maar ik vind er geen die verzenden naar België zonder het dubbele van de prijs te vragen. :l the search is still on!

  01/11/2015 at 09:10
  • Reply LadyBlueBerry

   Ik koop Too Faced altijd bij Beautybay. Verzending is gratis boven €30 ofzo denk ik. Dit is echt mijn favoriete website.

   01/11/2015 at 10:31

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like