The Body Shop Beautyfying Oils

The Body Shop lanceerde onlangs een heel nieuw product. Beautyfying Oils en ik heb er 2 in mijn bezit. Klik verder als je meer wil weten.

 Beautyfying oils zijn ‘droge’ oliën, oliën die helemaal niet vet aanvoelen en zeer snel intrekken. Ik heb de geuren Olive an Cocoa butter. Je kan ze op heel veel verschillende manieren gebruiken. Tegen de droge huid, mengen met je dagcrème als je echt een droog gezicht hebt of je kan het als haarmasker gebruiken voor extra glans en tegen een droge hoofdhuid.

Wel van dat laatste heb ik wel last dus ik smeerde het goedje in mijn haar en masseerde het in mijn hoofdhuid. De volgende ochtend waste ik het uit met shampoo en conditioner en kreeg heerlijk glanzend en zacht haar in de plaats. Mijn hoofdhuid voelde niet meer trekkerig aan en van jeuk was ook geen spraken meer. Helemaal enthousiast gebruikte ik het op mijn droge onderbenen en mijn vermoeden werd bevestigd, ik heb een nieuwe favoriet gevonden! De geur is trouwens heerlijk!

 

Het is een lopend goedje en je moet wel oppassen als het er uit loopt. Het durft zo wat naar de rand te lopen en dan hangt heel het busje vol. De Oils bevatten 99.6% natuurlijke ingrediënten en bevatten comunity fair trade oliën zoals zoete Amandelolie en Maroela-Olie. Ze zijn verkrijgbaar in 11 geuren nl. Coconut, Shea, Cocoa Butter, Chocolate, Moringa, Olive, Strawberry, Mango, Sweet Lemon, Satsuma en Pink Grapefruit. Elk flesje bevat 100ml en kost €9. Een aanrader!
Lady Blue Berry
19/05/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like