The Body Shop – Aloe Calming Toner / Review

1a

Ik ben dol op skincare en hecht veel waarde aan goede ingrediënten, zie deze blogpost. Een goede toner vinden zonder alcohol is zeker geen makkelijke opgave maar ik hoorde heel wat goeds over de Aloe calming toner van The Body Shop. Lees snel verder voor de review.

 

 

 

1

Een toner/tonic gebruik ik elke avond na mijn facewash. Je hoeft de tonic niet af te spoelen en kan bijna onmiddellijk verder gaan met je dag- of nachtcrème. Het verwijderd de laatste restjes make-up en facewash en geeft altijd een heel ‘clean’ gevoel.

2

Deze ingrediëntelijst is alles wat ik wil! Geen alcohol, parfum of andere irriterende stoffen. En de toevoeging van aloë vera is ook altijd fijn! In zowat elke toner zit alcohol dus ik ben ongelooflijk blij dat ik deze gevonden heb. Hij doet wat hij moet doen, hij prikt niet en laat mijn huid zacht en gereinigd achter. Super product! Veel meer kan ik er niet echt over kwijt vermits ik echt geen nadelen kan bedenken.

3

Het dopje is ook makkelijk om mee te werken. Er komt niet te veel uit en niet te weinig. De prijs is zeker ook niet verkeerd!

200ml – €10 bij The Body Shop

Pluspunten
Geen alcohol, parfum en andere irriterende ingrediënten.
Handige verpakking
Prijs
Werking

Minpunten
Niets!

Hanna

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply BySilke

  Handige review! Ik gebruik eigenlijk altijd de Tea Tree-toner van de Kruidvat. Ook supergoedkoop, wel wat minder makkelijk te doseren, ik schreef er ook iets over! Maar ik weet wel niet of er alcohol in zit dus da’s wat minder.. Maar deze klinkt ook heel fijn, zeker als hij zijn werk goed doet!
  BySilke recently posted…Review | Nieuwe thee!My Profile

  27/10/2015 at 16:22
  • Reply LadyBlueBerry

   Je kan het normaal vrij makkelijk herkennen op de ingrediëntenlijst maar ik meen me te herinneren dat deze alcohol bevat. Laat het me zeker weten!

   27/10/2015 at 16:34

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like