Technic electric oogschaduwpalet

Een palet voor €2.99 bij de Bart Smit? Dat zal wel niet veel voorstellen natuurlijk? Niets is minder waar klik verder en ‘be amazed’.

Zoals ik al zei kocht ik dit palet met maar liefst 12 kleuren voor €2.99 bij de Bart Smit. De kleuren variëren van geel tot roze tot blauw. Alle kleuren hebben een satin of metallic finish en zijn vrij fel en vrolijk. Het palet heeft wel wat de stijl van Sleek met die dubbele sponsapplicator en de grote spiegel.

Woooooow!! Ahum, had jij dit verwacht voor €2.99? Ik alleszins niet. Bij gebrek aan namen zie je hier de kleuren van links naar rechts en van boven naar onder. Ze zijn heel zacht van structuur, daar zal je wel even aan moeten wennen anders pak je al snel te veel.

En nogmaals, BAM pigment!

Sommige onder jullie zullen dit niet zo een draagbare kleuren vinden. Wel ik ook niet, maar je kan ze ook op een andere manier gebruiken. Je maakt een eyelinerkwastje wat vochtig met wat water en gebruikt dan eender welke kleur als eyeliner. Combineer dit met een zachte ooglook en de eyeliner is de letterlijke eyecatcher. Deze kleuren zijn daar ideaal voor en ik heb deze look al meermaals gedragen. Dit is een echte budgettopper! En als je de lelijke sticker er af trekt heb je zelfs een mooie verpakking!
Llady Blue Berry

27/09/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like