TBS stapelreview

Vandaag review ik enkele heerlijke producten van The Body Shop. Iedereen kent dit merk wel, het is niet echt budget maar ook weer niet high-end. Een merk dat vooral bekend staat om zijn heerlijke geuren. Klik verder voor alle producten.

Een handzeep in een van de laatste geuren Cranberry Joy. De geur is wel vrij sterk en blijft lang hangen. Je ruikt het echt als je je handen hebt gewassen. Hij droogt je huid niet uit en is vrij zuinig. De fles ziet er ook mooi uit met dat gouden pompje, een echte eyecatcher naast je wasbak. De exacte prijs kan ik nergens meer vinden maar de fles bevat 250ml.

Deze staat naast de handzeep, de almond oil daily hand & nail cream. De geur is vrij neutraal en niet zo aanwezig, maar dat vind ik helemaal niet erg. Met het pompje kan je makkelijk doseren want dat is soms wel een probleem. Zit je daar met veel te veel crème op je handen. Ook deze fles bevat 250 ml. Hij zit nu in een nieuwe knijptube voor €12.         

Ooooh wat hou ik van de douchegels van TBS. Papaya is een lekker zomerse geur waar je echt blij van wordt. De gel schuimt hard en je hebt er helemaal niet zo veel van nodig. Ja een douchegel die doet wat hij moet doen, je huid niet uitdroogt en heerlijk ruikt. Voor €6 moet je het dan ook niet laten want deze bevat ook weer 250 ml.

Links boven: douchegel, daarnaast de handcrème en onderaan de handzeep.

De brazilian nut scrub, eentje voor de droge huid. Hij ziet er mild uit maar hij bevat heel wat miniscule scrubdeeltjes en is toch vrij agressief. Niet voor iemand die van wat dagelijks zacht gescrub (is dat wel een werkwoord?) houdt maar ik vind het geweldig. De geur is lekker met dit weer en vrij neutraal. Zoals je ziet kostte hij €10 maar normaal kost hij €15.

Mmmh blueberry… Een bodybutter voor de droge huid maar eerlijk, kijk daar niet naar ze zijn werkelijk allemaal geweldig. Hij ruikt goddelijk en smeert lekker uit. Hij is vrij boterig en trekt vrij snel in. De geur is niet zo aanwezig dat je er bij loopt als een echte bes maar toch ruik je hem wel. Deze pot bevat 200 ml en kost €15. Een aanrader als je het mij vraagt!

Een mega pot vol scrub. De Shea body scrub is werkelijk heerlijk. Hij is voor de zeer droge huid en dat merk je echt wel. Hij laat echt een ‘laagje’ achter maar scrubt toch nog naar behoren. De geur is niet zo sterk en vrij neutraal, iets waar je moeder ook van zal houden. Deze pot bevat 300ml en ik betaalde €14, geen slecht bedrag en het is prijs/kwaliteit echt wel in verhouding. Je doet ook wel een tijd met zo’n pot.
Zo dat waren een heleboel producten! 
Lady Blue Berry

22/03/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like