& Other Stories Ease Vanilla Nail Colour & Prunella Pink Lip Colour

1

In mijn shoplog van & Other Stories zagen jullie deze twee al voorbij komen. Zoals beloofd, een review!

2

Op het nagellakje zit een sticker die er gelukkig erg makkelijk vanaf gaat. Geen lelijke stickerresten dus. Het flesje is een vrij standaard nagellakje maar daar is natuurlijk niets mis mee. Het is de inhoud die telt!

3

Het kwastje is lekker breed waardoor ik mijn pink in 1 strook kan lakken. Nu zijn er mensen die dit liever niet hebben, vandaar dat ik het toch even vermeld hier. Prima kwastje waar ik niets op kan aanmerken.

4

Ik zei in mijn shoplog al dat ik hoopte op een goede dekking. En dat is gelukkig gelukt! Met 2 goeie laagjes krijg je een frisse gele kleur. Ease Vanilla is misschien zelfs een van mijn favoriete zomerlakjes aan het worden. Love It!

5

Dan de lipstick. Deze zit in een leuk doosje wat altijd een extra luxe gevoel geeft. Hier even de ingrediƫnten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik helemaal niet kijk naar de ingrediƫnten van lipstick maar deze is voor de liefhebbers. Laat me zeker weten als hier iets verschrikkelijks in zit!

6

De huls is vrij zwaar en mooi strak zilver. De naam op de onderkant geeft het nog een leuk tintje. Ook weer hier, niets spectaculairs maar helemaal niets mis mee.

7

De kleur noemt Prunella Pink maar zore is hij zeker niet. Een lekkere paarse kleur die ik nog miste in mijn stash.

8

links 1 veeg en rechts 2. Prima op te bouwen dekking.

9

Mijn lippen zijn ‘naakt’ al vrij gepigmenteerd. En oh don’t mind het snouchke.

10

Wat een heerlijke kleur! Ik had niet verwacht dat ik een paarse kleur zonder problemen vaak zou durven dragen maar niets is minder waar. Ik draag hem constant en hij is zo ongelooflijk mooi. Eens wat anders dan roze of rood maar toch nog draagbaar. Favoriet fo sure!

11

15 euro voor ene lipstick is zeker niet weinig maar tijdens de solden zou ik zeker deze eens gaan bekijken.

Nail Colour – 7 euro Lip colour – 15 euro

Vind jij 15 euro veel voor een lipstick?

Hanna

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like