& Other Stories Body Soufflé & Body Lotion

1

In mijn verslag van de opening van & Other Stories, zag je deze al voorbij komen. Ik heb ze eindelijk alletwee kunnen testen dus bij deze, de review!

2

De Body Soufflé heb ik in de geur Méditerranéen. Het is een heerlijk fruitige maar ook bloemige geur, wat aan de zoete kant. De pot ziet er ook leuk uit. Het etiket ziet er erg mooi uit en ook de zwarte draaidop geeft het ene leuke uitstraling.

3

4

Uitstraling is natuurlijk niet het enige. Inhoud is zeker nog belangrijker! Het is een soufflé dus hij zit ergens tussen een butter en een lotion. Het is echt super moeilijk te beschrijven maar denk aan een stevige bodylotion. Hij smeert ook lekker uit en de geur blijft vrij lang hangen.

De ingrediënten zijn vrij standaard. Geen indrukwekkend oliën maar hij is zeker niet slecht voor je huid. Nu hecht ik voor lichaamsverzorging minder waarde aan alcohol en parfum vermits je lichaam tegen meer kan dan je gezicht.

250ml – €12

5

 

Deze body lotion kocht ik speciaal om mee te nemen naar New York. En hij is daar ook zeker van pas gekomen. Ik heb de geur Sugar Crush. Weer erg zoet maar minder bloemig dan de soufflé.

6

7

 

De lotion is een stuk meer vloeibaar dan de soufflé en je zit snel met te veel op de handen. Maar ook deze smeert lekker uit en trekt vlot in je huid. Ik gebruik graag een lotion als ik ’s ochtends in de douche ga en dus erna kleren aan moet trekken. Snel in de huid trekken is dus een must.

Over de ingrediënten kan ik net hetzelfde kwijt als over de soufflé, niets bijzonder.

60ml – €3

Beide producten zijn verkrijgbaar bij & Other Stories in Antwerpen en Brussel.

Wat denk jij van zoete lichaamsgeuren?

Hanna

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like