Stila After Glow Lip Colour – Party Pink / Review

1

Vandaag review ik voor jullie de After Glow Lip Colour van Stila in Party Pink. Stila is vrij onbekend hier maar ik zie het wel vaak voorbij komen bij Amerikaanse en Engelse guru’s.

2

3

De After Glow lip colour zou bepaalde pigmenten bevatten die 3 keer feller zijn dan normale lipkleuren en dat door blootstelling aan de zon. Ook zou het reageren op UV licht. Nu ontdek ik dit allemaal net zelf omdat ik het opzoek voor deze review. Ik heb er dus niet speciaal op gelet of getest met UV licht. De stick zit in een soort potlood verpakking die ik wel kan appreciëren. Door de punt brengt hij erg precies aan. Nu wordt deze wel minder scherp na verloop van tijd natuurlijk.

4

De kleur is op mijn lippen veel feller dan je zou verwachten als je hem ziet in de tube. Hij is erg romig en droogt mijn lippen absoluut niet uit. Ik heb zelfs de indruk dat hij mijn lippen wat gaat hydrateren. Hij benadrukt geen lijntjes of velletjes en ziet er erg mooi uit. Prima lipstick als je last hebt van droge lippen. De dekking is niet heel erg straf maar dat viel wel te verwachten met deze textuur. De kleur i inderdaad fel maar het is zeker niet mijn meest felle lipstick. Maar zoals ik al zei moet ik hem nog testen in uv licht. Als ik online kijk werkt het wel vrij goed.

5

het is een heel nder product dan mijn normale matte lipkleuren maar wanneer ik snel iets moet kiezen en mijn lippen niet in topconditie zijn grijp ik vrijwel altijd naar deze. Ik ben fan!

2.9g – €14.80 bij onder andere Beautybay.com.

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Wauw, hij staat je heel erg mooi!
  beautifulday4makeup recently posted…Yves Rocher VIP eventMy Profile

  26/04/2016 at 08:24
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt!

   26/04/2016 at 18:09
 • Reply Kiss & Make-up

  Oooh mooi kleurtje echt!
  Kiss & Make-up recently posted…Video | The Blush TagMy Profile

  26/04/2016 at 18:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like