Stationary Love with Kikki K & Hema

Posted in Stationary by

2014-05-02 20.28.17

Ik ben DOL op stationary! Denk daarbij aan schriftjes, to do lijstjes, stickers, pennen, sticky notes en nog meer boekjes. Vandaag dus een kwijl/inspiratie blogpost met prachtige stationary. Ik heb zelf een Filofax agenda die ik maar al te graag versier met washi tape en andere leuke sticky notes. Als jullie het leuk vinden doe ik wel een video waarin ik de hele agenda laat zien. Filofax heeft veel praktische agenda’s maar verder niet veel leuks dus vandaag focussen we ons op Hema en Kikki K!

Kikki K

Kikki K is een Zweeds merk met prachtige stationary! Ze hebben de meest mooie agenda’s, stickers, notitieboekjes, sticky notes, receptenplanners en bureau accesoires.


Kikki K Stationary
Kikki K Stationary love
Ik hou van dit soort spullen! De prachtige agenda’s en notitieboekjes MOET ik hebben. Mijn mama heeft zelf ook een eigen receptenboekje waarin ze al haar eigen recepten schrijft. Ik heb er ook zo eentje maar het is een standaard blauw boekje dus die schattige boekjes komen goed van pas. Een mooi bakje voor mijn pennen en sticky notes voor op mijn bureau kan ik ook wel gebruiken. Ik hou van alles in hun webshop en moesten de spullen niet zo duur zijn had ik al lang een bestelling geplaatst.
Hema
Hema is wat beter voor mijn portemonee dus daar stop ik wel regelmatig eens. Het helpt ook niet bepaald dat er een winkel op 5 minuten fietsen is van mijn kot. Het laatste jaar is Hema helemaal meegegaan in de stationary trend. Ik koop er al erg lang mijn schoolspullen maar nu hebben ze echt ongelooflijk leuke schriftjes, washi tape en agenda’s.
Hema Stationary
Hema stationary
Hema heeft een heel andere stijl maar is lekker vrolijk en kleurijk! Ik heb al veel te veel washi tape maar deze twee wil ik nog wel aan mijn collectie toevoegen. Ook weer sticky notes, agenda’s en notitieboekjes. Als het schooljaar weer begint eind september ga ik zeker en vast weer een bezoekje brengen en ene mandje vullen. Love, Love Love!
Ben jij ook zo’n stationary fan?
Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.