Social Media: Count Me In!

Tot en met gisteren was ik, volgens mij, de enige beautyblogger met een simpele gsm waar je enkel mee kon bellen en smsen. Nu heb ik hard gewerkt in juli en met die zuurverdiende centjes (jaja een week lang opstaan om 5u!) kocht ik mij een slimme telefoon, de Samsung galaxy S4 mini. Hierdoor heb ik nu ook wat extra accounts op social media. Klik verder voor een overzichtje!

Twitter: @Lladyblueberry
Momenteel nog maar 4 tweets en zero volgers. Hier komt hopelijk snel verandering in!
Pinterest: lladyblueberry

Heel wat inspiratie!

Instagram: Lladyblueberry

Wil je doodgegooid worden met foto’s van beauty, mijn hond en vooral mijn eten. Wel dit is the place to be!

Voila volg me maar overal, stalk me en kom meer te weten over the person behind the blog!
Bronnen foto: 1 2 3 4
Wat zijn jullie accounts op deze social media, misschien volg ik jou dan wel!
Llady Blue Berry
10/08/2013
/
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Eline

  Leuk artikel met die foto's van cakejes. Ik ga zeker even kijken!

  29/08/2013 at 11:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like