Sleek Vintage Romance Palet

Ik ben dol op Sleek en toen ze vorig jaar met een nieuw palet uitkwamen MOEST ik het hebben. Eindelijk is het dan zover. Vandaag presenteer ik jullie het Vintage Romance Palet!

Sleek is een ongelooflijk leuk merk waar ik ondertussen al heel wat dingen van heb mogen uitproberen. Geloof je me niet? Klik dan hier. Helaas pindakaas is het niet verkrijgbaar in een fysieke winkel België maar online kan je het best makkelijk kopen. Wat mij betreft is het zelfs een tripje naar Londen waard.

De verpakkingen van de paletten zijn altijd goed. Zwart, strak en niet te groot. Ik neem ze erg graag mee op reis omdat ze perfect in mijn make-up tasje passen. Let wel, door het matte zie je snel vuil zitten. Zeker als je het palet zo vaak gebruikt als ik.

Nog een pluspunt, een grote spiegel. Wanneer je het palet opent ligt er een plastic folietje met de namen op. Ik had het wel wat leuker gevonden moesten de namen in de verpakking zelf staan. Dat folietje raak je binnen no time kwijt en dan ben je ook je namen kwijt. Klein detail waar waarschijnlijk enkel beautybloggers op letten.
Maar nu, het belangrijkste, de kleuren!

Daglicht.

Met flits.
Pretty In Paris: Een ideale highlighter voor op je wenkbrauwbot. Persoonlijk gebruikt ik liever een rozige highlighter.
Met glitter.
Meet in Madrid: Een erg mooie gouden kleur die iedereen goed staat.
Met glitter.
Court In Cannes: Donkerder goudbruin met een hintje groen. Een goede kleur voor in je crease.
 Met glitter.
A Vow In Venice: Een prachtige paarse kleur met iets te weinig pigment.
Met een beetje glitter.
Marry In Monte Carlo: Nog een paarse roze kleur die wat tegenvalt kwa pigmentatie. Deze kan je wel goed opbouwen waardoor je alsnog een prachtige kleur krijgt.
Met glitter.
Honeymoon In Hollywood: Wat mij betreft de mooiste kleur uit het palet. Goede pigmentatie en ongelooflijk mooi.
Met glitter.

Daglicht.

Met flits.
Lust in LA: Kaki kleur die erg mooi is bij donkere ogen. Wat aan de korrelige kant.
Met glitter.
Romance In Rome: Blauw is niet mijn kleur en ook deze oogschaduw is niet erg goed gepigmenteerd.
Met een beetje glitter.
Propose In Prague: Een bruinige kleur die ik nog niet in mijn stash had liggen. Origineel en voor een matte oogschaduw zeker niet slecht gepigmenteerd.
Mat.
Bliss In Barcelona: Weer een blauwe kleur die mij gewoon niet staat. Zal zeker en vast wel mooi zijn bij anderen.
Met een beetje glitter.
Forever in Florence: Een super mooie donker paarse kleur. Ideaal voor een smokey eye!
Met glitter.
Love In London: Een blauw zwarte kleur die je smokey eye helemaal af maakt.
Met glitter.
Kwa pigmentatie ben ik beter van Sleek gewoon. Kijk eens naar het Oh So Special palet ter vergelijking. Ik wou dit palet vooral voor de roze en paarse kleuren vermits die ontbreken in mijn stash. Er zitten een paar pareltjes in maar ook een paar die zeker wat beter mochten. Nu is dit vrij budget en prijs-kwaliteit is dit zeker in orde. Enkel als je vergelijkt met vorige paletten blijf je op je honger zitten. Ook mis nog een extra matte kleur. De perfecte ooglook maak je voor mij met een mix van mat en glitter en dat gaat niet met dit palet.
Toch ben ik erg blij met dit palet! Er zitten heel wat mooie kleurtjes in die ik nog niet had in mijn stash en het is een ideale vriend voor op vakantie. 
Wat is je favoriete kleur uit dit palette?
Llady Blue Berry

27/03/2014
/
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Svenja

  Wat een prachtige kleuren, zelf ben ik heel erg dol op koele tinten! De roze kleurtjes uit het palette vind ik erg mooi! Ik ga binnenkort naar Londen dus dit palette gaat ook op mijn wishlist!

  27/03/2014 at 14:22
 • Reply Svenja

  Deze wil ik ook! <3 echt prachtige kleuren. Ik ga bijna naar Londen, deze gaat op mijn wishlist <3

  27/03/2014 at 19:15
 • Reply LadyBlueBerry

  Oh nu ben ik jaloers! Londen is heerlijk om te shoppen!

  05/04/2014 at 13:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like