Sleek Highlighting palette / Review

1

Sleek blijft voor mij een kwalitatief merk tegen fijne prijzen. Toen ik online leuke reviews zag van dit Highlight palette ging ik naar de Di en rekende het Solstice palette af.

2

Het palette ziet er ongelooflijk leuk uit. Het doosje is volledig goud met matte letters. Wel een nadeeltje dat dit heel erg snel viezig wordt. Elke vinger is zichtbaar. Hij sluit ook zonder knopje of iets degelijks en voelt vrij zwaar aan. Het straalt een en al luxe uit.

3

En dit zijn de kleurtjes! Van links naar rechts en van onder naar boven:
Ecliptic is de enige crème highlighter in het palette. Zo lijkt hij heel erg bruin maar eens op je huid is hij veel neutraler
Hemisphere is paars en ook geswatcht blijft deze kleur. Erg cool en leuk om af te wisselen met al die gouden highlighters die verkrijgbaar zijn.
Subsolar
 is vrij wit. Ik dacht dat hij meer richting goud ging gaan maar hij blijft erg licht. Heel mooi in je binnenste ooghoek of op je wenkbrauwbot
Equinox is meer champagnekleurig en is het minst ‘spannend’ van de 4 maar daarom niet minder mooi.

Verder zit er een grote spiegel in het deksel en is er ook nog een vrij goed kwastje bij.

4

In daglicht. Ze zijn stuk voor stuk erg goed gepigmenteerd! Hier kan ik echt niets op aanmerken. De verschillende kleuren zijn erg duidelijk.

5

Met flits. Mijn enige opmerking is dat het palette overwegend koel is. Nu gebruik ik ook liever warmere kleuren maar toch vind ik dit palette helemaal geweldig. Make-up regels zijn er om gebroken te worden niet (behalve dan de fundamentele zoals reiniging natuurlijk!)?

6

En ook op mijn gezicht blijft de glans erg intens! Dit is trouwens zonder flits en in normaal herfstig daglicht. Op een zonnige dag is het nog sterker.

€13,99 bij Di, The Make-up Spot,…

Pluspunten
Zeer sterke pigmentatie
Luxe verpakking
Verscheidenheid aan kleuren
Budgetvriendelijk

Minpunten
Niet duidelijk of ze dierenproefvrij zijn (zie dit artikel)

Hanna

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up

  Die finish is niks voor mij, zou er slecht uitzien op mijn vette huid.
  Kiss & Make-up recently posted…Video Tutorial | How To Make Your Lips Look Bigger Using Lip Liner And LipstickMy Profile

  24/11/2016 at 13:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like