Seven Sins of Beauty TAG

Posted in TAG by

Bron

Vandaag is het weer eens tijd voor een tag. Ik werd getaged door Laurence van dressesanddaisies.be om de seven sins of beauty tag in te vullen dus klik snel verder voor mij antwoorden.

LUST: Welk item staat het hoogst op je verlanglijst?

Vandaag ik dat het Too Faced Chocolat Bar palette. Too Faced is een van mijn favoriete merken en als ze een oogschaduw palette uitbrengen dat naar chocolade ruikt en ook nog een prachtige kleuren heeft MOET ik het hebben. Ik hoop dan ook stiekem dat ik het voor mijn verjaardag (1 oktober) ga krijgen. Ook een nieuwe kwastenset van Zoeva (Vegan Prime) is welkom vermits mijn foundationkwast uit elkaar begint te vallen.

GULZIGHEID: Welk merk komt het meeste voor in je stash?

Als je onder stash nagellak+make-up verstaat dan is het zeker en vast Catrice vermits ik ongelooflijk veel Catrice nagellak heb. Het laatste jaar heb ik bijna geen Catrice nagellak meer gekocht vermits mijn stash zo groot is dat ik enkel nog heel bijzondere lakjes (vaak OPI, Ciaté,…) koop. Als ik enkel naar mijn make-up stash kijk is dat NYX maar dat komt vooral doordat ik ooit 20 NYX lipsticks kocht (review 1 + 2).

HEBZUCHT: Wat is het duurste item uit je stash?

Dat zullen mijn Guerlain Météorites zijn. Ik kreeg ze voor Kerst van mijn oma en ze betaalde er net geen €50 voor, ondertussen zijn ze wel in prijs gedaald. Mijn Palettes van Urban Decay en Too Faced volgen snel hierop met prijzen rond de €47.

LUIHEID: Welk product durf je te vergeten door luiheid?

Ik heb 3 looks als het op make-up aankom:
– Helemaal geen make-up
– Foundation/bb cream + concealer + poeder + wenkbrauwpoeder + mascara + blush
– Full face

Dus als ik erg lui ben kies ik ofwel voor optie 1 of 2. Enkel bronzer durf ik wel eens over de slagen.

WOEDE: Met welk product heb je een haat/liefde relatie?

Dat zal vloeibare eyeliner zijn. Ik geef toe, ik ben geen held in het zetten van mooie wings en dus ga ik vaak gewoon aan de slag met oogpotlood. Maar als ik dan een poging waag en het lukt zeg ik elke keer ‘dit moet ik vaker doen’.

4 (3)

JALOEZIE: Welke product staat geweldig bij anderen maar verschrikkelijk bij jezelf?

Dit vond ik een moeilijke, en ik kan er moeilijk een ‘product’ opplakken, eerder kleuren. Blauwe of oogschaduw zal je me niet snel zien dragen en oranje lipstick is ook niet echt mijn ding terwijl ik het prachtig vind bij anderen.

TROTS: Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?

Lippenstift. Zelf vind ik mijn lippen mijn ‘mooiste’ eigenschap dus zet ik ze graag in de verf. Als ik me dan wat ziekjes of slecht voel draag ik een mooi kleurtje op mijn lippen en ik ben good to go!

Ik tag iedereen die dit leest!

Welke TAG zou je nog graag lezen op mijn blog?

Hanna

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like