Sephora Cream lip stain / Review

Posted in lippen, sephora by

1

Tijdens mijn vakantie in Frankrijk kocht ik deze Sephora Cream lip stain en ik was super benieuwd of deze net zo goed was als iedereen online beweerde.

Ik ben dol op matte vloeibare lipsticks. Ik heb er van Essence, MUA, Rimmel,… en ik draag ze ongelooflijk vaak. Ze blijven goed zitten en hebben vaak een enorm goede pigmentatie. Online kwam ik deze cream lip stain van Sephora eigen merk tegen en ik was onmiddelijk verkocht. Toen ik ze uitprobeerde in de winkel had ik enorme moeite om er maar 1 te kiezen. Uiteindelijk ging ik voor de kleur 09 Watermelon Slice.

2

De aplicator werkt ongelooflijk goed. Hij lijkt heel wat product te verzamelen in het tipje en met 1 keer dippen kan je heel je lippen inkleuren. Het product ruikt ook ongelooflijk lekker! Een beetje zoet maar op eens op je lippen merk je er weinig van.

3

4

Wauw! Dit is echt prachtig. Na een klein minuutje op je lippen droogt de crème mat op en gaat hij nergens meer heen. Hij overleeft makkelijk een volledige maaltijd. Na een tijdje moet je misschien de binnenkant eens bijwerken maar verder blijft hij echt ongelooflijk goed zitten. Het aanbrengen gaat ook vlot en streepvrij. Dergelijke producten hebben soms de neiging om in strepen aan te brengen maar dat is hier absoluut niet het geval. Ondanks zijn matte finish benadrukt hij geen lijntjes op velletjes op mijn lippen.

5

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat hij enkel bij Sephora (en dus niet in een fysieke winkel in België) verkrijgbaar is. Ik wil er meer!

5ml – €10.95 bij Sephora

Pluspunten
Super goede pigmentatie
Ruikt lekker
Brengt makkelijk en egaal aan
Blijft erg goed zitten
Niet té duur

Minpunten
Enkel verkrijgbaar bij Sephora (ook online)
Sephora is niet dierproefvrij

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Wauw wat een prachtig kleurtje en origineel ten op zichte van wat je de laaste tijd ziet in deze lipproducten 🙂
  beautifulday4makeup recently posted…Skin repair olie van de ActionMy Profile

  20/10/2015 at 08:21
  • Reply LadyBlueBerry

   Vond ik ook!

   21/10/2015 at 22:31

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like