Sally Hansen Miracle Gel / Review

1

Op andere blogs las ik ongelooflijk veel goeds over de Sally Hansen Miracle Gel lakjes. Ik moest en zou ze dus ook eens uittesten. Ben ik even enthousiast als de rest van de internet?

Sally Hansen beloofd dat de miracle gel lakjes wel tot 14 dagen blijven zitten en dat zonder UV lamp. Ook zouden ze toch nog makkelijk te verwijderen zijn. Het is een 2-stappen set, de kleurtjes hebben weinig effect zonder de topcoat. Als eerste breng je dus 2 dunne laagjes van de kleur aan. Er zijn echt ongelooflijk veel verschillende kleurtjes verkrijgbaar maar ik heb hier 220 Pink Tank. Deze laat je best wat drogen voor je de topcoat aanbrengt. Het borsteltje is vrij breed en lakt erg makkelijk. Mijn pink kan ik met 1 veeg bedekken.

2

En dit is dan het resultaat! De lak ligt er inderdaad wat dikker op dankzij de volume topcoat. Het effect is erg mooi glanzend. MAAR de droogtijd is heel erg lang. Normaal werk ik met een super sneldrogende topcoat dus misschien daardoor dat mijn geduld niet zo schitterend is maar dit was toch echt erg lang. De eerste laag droogt vrij snel waardoor je simpele dingen wel kan doen met je handen. Normaal is de lak dan wel na een uurtje volledig uitgehard en kan je alles doen wat je wilt. Ik lakte mijn nagels in de namiddag en ging zo’n 6 uur later slapen. Ik stond op met wat lichte kreukels in mijn nagels van mijn lakens. Als je te laat ’s avonds je nagels lakt kan dit wel vaker gebeuren maar wanneer er 6 uur tussen zit zou dit niet mogen. Nu zegt Sally Hansen zelf ook dat de droogtijd lang maar dit wel een minpunt om over na te denken. Nu ik dit weet lak ik mijn nagel met deze lak wat eerder maar het is zeker iets om rekening mee te houden.

3

Over de houdbaarheid daarentegen ben ik wel erg te spreken! Nagellak blijft bij mij hoogstens 3 dagen zitten. Op het einde van dag 3 zitten er dan vaak heel wat chips in de lak. Deze foto trok ik snel met mijn gsm om dag 5. Behalve een klein detail op mijn ringvinger was er nog niets aan de hand! Geweldig! Op dag 6 ging de lak wel ten onder helaas maar dat kwam grotendeels doordat ik een uurtje in het zwembad ben geweest en chloor is dodelijk voor nagellak. In die eerst 5 dagen had ik trouwens wel wat handwerk verzet (afwassen, poetsen,…) dus hij kan wel tegen een stootje.

Conclusie? Als je hem goed laat drogen is het echt super goede kwaliteit! Ik wil zeker en vast nog meer kleurtjes! Of Sally Hansen dierenproefvrij is weet ik niet zeker. Op hun website staat van wel maar ik kan geen andere bronnen vinden die dit bevestigen.

14.7 ml – €14.90 bij de parfumerie.

Pluspunten
Erg lang houdbaar
Makkelijk verkrijgbaar
Goedkoper dan echt gel lak

Minpunten
Lange droogtijd

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Rachel Kromdijk

  Ik ben nu sinds kort helemaal van de gel nagellak!

  01/12/2015 at 16:52
 • Reply beautifulday4makeup

  Wat leuk dat ze goed blijft zitten
  beautifulday4makeup recently posted…Unboxing Goodiebags Antwerpse Persdagen SS2016My Profile

  04/12/2015 at 11:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like