Sally Hansen Insta-Dri / review

1

Tijdens mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte topcoat stootte ik op de Sally Hansen Insta-Dri topcoat. Is het wat?

Sally Hansen is echt een van mijn favoriete merken. Dit kon je eerder deze week al zien in mijn nagellak stash. Ik had ergens online al gelezen (ik weet écht niet meer waar) dat dit een goede topcoat zou zijn dus ik besloot de topcoat van Sally Hansen eens te testen. Ik testte al een heleboel topcoats en de wereldberoemde INM topcoat vond ik toch écht wel goed alleen was hij moeilijk verkrijgbaar. Een goede topcoat die ik gewoon bij Planet parfum en Di zou kunnen kopen zou dus fijn zijn. En of hij goed is! Mijn nagellak droogt ontzettend snel en blijft erg lang zitten. Hij kan zeker en vast tippen aan de INM topcoat. Tot nu toe is de consistentie nog altijd goed vloeibaar en is hij niet dikker gaan worden. Wat dit gaat geven eens is halverwegen het flesje ben weet ik natuurlijk niet. Het kwastje is lekker lang en brengt vlot aan. Een topcoat die doet wat ik verwacht, snel drogen zonder mijn nagellak te doen krimpen. Houdbaarheid van nagellak vind ik moeilijk vermits dit erg afhangt van de conditie van je nagels en wat je allemaal doet met handen. Bij mij blijft nagellak zo’n 4-5 dagen zitten maar eens ik het zwembad induik overleeft geen enkele topcoat en nagellak het. Voor mij hoeft het ook echt niet langer dan dat vermits ik graag afwissel. En als ik eens een kleurtje voor een langere tijd wil gebruik ik gewoon de miracle gel van Sally Hansen.

2

Sneldrogende topcoat is echt een must voor een nagellak liefhebber maar de Insta-Dri krijgt erg weinig aandacht online. Seche vite, INM, OPI en Essie kennen we allemaal wel maar de topcoat van Sally Hansen moet allesbehalve onderdoen voor deze merken. Ik ben fan!

€9.95 – 13.3ml bij de Drogist en parfumerie.

Pluspunten
Droogt zeer snel
Nagellak blijft lang zitten
Makkelijk verkrijgbaar
Lak krimpt niet

Minpunten
Niet duidelijk of ze dierenproefvrij zijn (zie dit artikel van Naoki)

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up

  Klinkt goed! Zelf gebruik ik meestal een matte top coat en dat droogt sowieso al snel.
  Kiss & Make-up recently posted…Clinique Happy Perfume Spray + Body Cream SetMy Profile

  18/11/2016 at 11:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like