Rituals Laughing Buddha Shower Oil & Body Cream

Bij de opening van de nieuwe Rituals winkel kreeg ik een leuke goodiebag met onder andere deze twee producten uit de Laughing Buddha lijn. Klik verder voor meer!

De Fortune Oil is een heerlijke doucheolie in de geur Sweet Orange & Cedar Wood. Ik ben gek op olie onder de douche, oke het is niet echt een olie maar het voelt veel zachter aan op mijn huid en zeker in de zomer (ja dan heb ik een drogere huid dan in de winter) is dat wel erg lekker.
De olie zit in een plastieken verpakking maar voelt toch erg stevig aan.

De olie zit in een handige pompverpakking van 200ml. Pluspunt voor het pompje!
De ingrediënten kon ik moeilijk fotograferen dus zet ze even hieronder.
Glycine soja ( soy) oil, caprylic/ capric triglyceride, laureth-4, cocamide dea, mipa-laureth sulfate, ricinus communis (castor) oil, parfum/ fragrance, juniperus virginiana (cedarwood) oil, citrus aurantium dulcis (orange) oil, aqua, bht, linalool, limonene, hexyl cinnamal, citronellol, citric acid, ci 16035 (red 40), ci 42090 (blue 1).

Het hoofdingrediënt is soja olie, ook zie ik cedarolie, castorolie en sinaasappelolie. Ik zie geen SLS of SLES maar wel parfum, in douchegel vind ik dit niet erg en als er al geen SLS of SLES in zit hoor je mij niet klagen!

Zo komt de olie uit het pompje, als een echte olie! Maar vergis je niet dit moet je niet droog in je haren gaan smeren of iets dergelijks maar lekker jezelf mee wassen onder de douche of in het bad! 
De geur is heerlijk! Ik ben verliefd op de hele Laughing Buddha lijn en als je van warme sinaasappel houdt dan zal je ook hier van houden. Hij is lekker warm en zacht maar toch met een frisse toets waardoor hij ook op een warme zomeravond past. Tijdens het event hebben ze de bed & body mist op mijn pols gespoten en ik heb de rest van de dag aan mijn pols zitten snuffelen, zo lekker!

Als de olie in aanraking met water komt verandert hij in een heerlijk zacht en licht schuim, ideaal! Je hebt ook helemaal niet veel nodig om je te wassen en zeker niet wanneer je gebruik maakt van een douchepuff. Ik ben fan!
200ml – €8.50

De Touch of happiness body cream komt in dezelfde geur als de olie, handig want zo kan je de geur opbouwen en blijft hij langer hangen. Het was de eerste keer dat ik een body cream van Rituals gebruikte en man, waarom heeft het zo lang moeten duren? Ze zijn heerlijk!
De gouden dop vind ik persoonlijk een erg leuk detail, het geeft een luxe gevoel. De pot zelf is niet heel zwaar, volgens mij van gewoon plastiek maar ook weer lekker stevig.

De ingrediënten, niet heel bijzonder maar dat hoeft bij een body butter of cream helemaal niet!

Pluspunt voor de extra folie over het product, zo ben je er zeker van dat nog niemand stiekem in de winkel aan jou product heeft gezeten en blijft hij langer goed.

Zoals je ziet is het een erg zachte cream. Een cream ja, geen butter maar ook geen lotion, iets daar tussenin. Hij smeert lekker uit en trek relatief snel in. En ook hier ben ik weer helemaal verzot op de geur! Deze oranje snoeper maakt mijn huid lekker zacht en ik blijf maar snuffelen!
200ml – €15
Beide producten zijn verkrijgbaar bij Rituals (o.a. in Gent, Antwerpen, Diest, Brussel) en vaak ook in de Ici Paris XL en de Inno.
Ik ben aan het twijfelen of ik nog meer van deze lijn in huis ga halen, misschien als er een leuke korting op zit want ik heb een dure aankoop in het vooruitzicht!
Zijn jullie ook zo dol op de geur van sinaasappel?
Llady Blue Berry
Dit artikel bevat producten die mij door een bedrijf of merk zijn opgestuurd. Lees mijn Disclaimer

23/07/2013
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like