Real Techniques Miracle Complexion Sponge | Review

Ik ben al jaren fan van sponsjes om mijn foundation mee aan te brengen maar nooit eerder testte ik de Real Techniques Miracle Complexion Sponge.

Ik gebruik normaal de wereldberoemde Beautyblender maar deze zou wel eens even goed of beter kunnen zijn. Er zijn wel wat verschillen.
Allereerst de vorm. De beautblender is echt een eitje en helemaal afgerond, de RT spons heeft ook een plat vlak. Hij is ook wat groter waardoor het puntje minder fijn is. Beide gebruik ik nat en de RT spons voelt wat minder stevig aan.

Ook deze groeit echt vrij veel wanneer je deze nat maakt.
Dan de werking: Het grootste minpunt in vergelijking met de beautyblender is het puntje. Deze is wat groter waardoor concealer onder je ogen en naast je neus aanbrengen wat moeilijker gaat. Nu ben ik echt aan het muggenziften hoor maar het is toch het vermelden waard. Het plat vlak blendt iets minder snel dan het ronde van de beautyblender maar het werkt wel mooier vind ik. Het platte vlak is ideaal om poeder aan te brengen of te contouren. Als je bedenkt dat deze maar half zo veel kost als de beautyblender weet ik wel waarvoor ik kies. De verschillen zijn miniem het sponsje brengt mijn foundation erg mooi aan.

Ik had hem veel eerder moeten testen en ik kan deze ook snel makkelijk kopen bij de Di om de hoek.

€9 – Di.

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up

  Top, good to know 🙂
  Kiss & Make-up recently posted…Video | Currently Loving (February 2017)My Profile

  15/02/2017 at 11:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like