Rainpharma Sugar Scrub

1

Rainpharma is tegenwoordig een van mijn favoriete merken aan het worden. Elk product dat ik tot nu toe mocht testen beviel me goed. Is dat bij deze Sugar Scrub ook het geval?

2

 

De Sugar Scrub zit in een mooie zwarte pot van plastiek. De scrub is goed afgedekt waardoor je hem prima een tijdje kan bewaren.

 

3

 

De scrub heeft een andere structuur dan dat ik gewoon ben. Wanneer hij in aanraking komt met je natte huid krijgt hij een melkachtige structuur. Hij is niet te hard maar zeker niet te zacht van structuur. Hij droogt mijn benen niet uit maar scrubt net hard genoeg.  De scrub hangt ook goed aan elkaar waardoor je niet de helft verliest wanneer je het op je benen smeert.

De geur is helemaal geweldig. Ik heb de geur Sweet Morning Mint met de geur van pepermunt, cederhout en rozemarijn. Heerlijk fris en verkwikkend.

4

 

De ingrediënten zijn ook helemaal goed voor mij. Lekkere oliën en geen sulfaten, siliconen of parabenen. Rainpharma test ook niet op dieren, nog een pluspunt! Oh en ook niet onbelangrijk, ze zijn 100% Belgisch.

Ik ben helemaal fan en deze scrub is onmisbaar geworden in mijn doucheroutine.

300 gr – €19.95 bij Rainpharma in Antwerpen of Online.

Wat zijn voor jou de belangrijkste eigenschappen van een scrub?

Hanna

Deze review bevat producten die mij door een bedrijf of merk zijn opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer.
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like