Rainpharma MOOD

Rainpharma kennen jullie ondertussen al, maar wisten jullie dat ze ook heel wat producten hebben voor schoonheid van binnen uit? Vitamines, voedingssupplementen en ook deze MOOD kuur. Klik snel verder!

MOOD is een vitaliteitskuur voor iedereen die een stressvolle periode ingaat, een afslankingskuur volgt, ene zware prestatie moet verrichten of gewoon als je een dipje hebt! Zelf heb ik deze kuur getest tijdens de paasvakantie. Dit is eigenlijk paasblok en dus moet ik flink wat studeren. Nu zijn er daarnaast nog heel wat minder leuke dingen gebeurt zoals de begrafenis van mijn overgrootmoeder en mijn vader die omver werd gereden met zijn moto (niet heel erg hoor). Ik heb dus twee weken lang heel wat te verwerken gekregen waardoor het de perfecte weken waren om dit te testen.

De bedoeling is dat elke ochtend een flesje drinkt. Elk flesje bevat 60ml en maar 1.58Kcal! Zo goed als niets dus. De smaak is allesbehalve lekker maar goed te doen. Heel erg zuur waardoor je bij het eerste flesje wel eens zou kunnen verschieten. Het wordt nooit echt lekker maar je raakt er wel aan gewend.

Nu, heeft het gewerkt? Zoals ik al zei heb ik het gestest tijdens een erg zware periode. Voor mijn gevoel heeft het gewerkt, ik ben niet moe geweest, terwijl ik dat normaal wel heb tijdens een blokperiode. Wel ging ik enorm raar dromen en leken mijn dromen super realistisch waardoor is toen ik wakker was begon te twijfelen of het niet echt gebeurd was.
Nu kan je bij dergelijk product nooit exact weten of het goed werkt. Ik kan niet weten hoe ik me zou gevoeld hebben moest ik het niet gedronken hebben. Of is het misschien enkel ene placebo effect? Nu ben ik wel erg kritisch door mijn studie maar ik kan wel zeggen dat ik de afgelopen twee weken meer energie had. Mijn moeder heeft de kuur ook gedaan en zij is er wat door afgevallen. Nu zij is ook haar grootmoeder verloren en dus kan het ook door de stress komen dat ze wat afgevallen is.
Mijn conclusie? Het is moeilijk te bepalen wat het echte effect was van de kuur maar ik heb er zeker geen negatieve effecten van gehad. Ik denk zelfs dat het mij meer energie heeft gegeven. Nu is zoiets anders van persoon tot persoon dus ik zou zeggen, test het zelf!
Voor de hele kuur betaal je €35,95 bij Rainpharma
Zou jij zo’n energiekuur overwegen?

Llady Blue Berry

Deze review bevat producten die mij door een bedrijf/merk zijn opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

23/04/2014
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lobke

  Ik ben zelf aan het twijfelen om deze kuur te doen. Misschien toch maar overwegen 🙂

  23/04/2014 at 14:20
 • Reply Essential Honesty

  Ik heb'm ook getest en voelde wel een duidelijk verschil! Super product!

  23/04/2014 at 17:29
 • Reply LadyBlueBerry

  Wat fijn! Ik had natuurlijk wel heel wat ingrijpende gebeurtenissen maar ben er zeker van dat ik ook duidelijk verschil had gevoeld tijdens normale weken.

  28/04/2014 at 19:52
 • Reply LadyBlueBerry

  Zeker doen!

  28/04/2014 at 19:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like