Persoonlijke update: Where am I?

Posted in persoonlijk by

Phoe! Ik leef nog hoor. Ik denk niet dat ik ooit al zo lang niets van mij heb laten horen dus in deze persoonlijke update een korte verklaring.

Allereerst had ik uiteraard examens in juni. Ik zit in mijn master en wou ze uiteraard goed doen, dat is grotendeels gelukt. Normaal begint dan de vakantie maar geen vakantie voor mij dit jaar!  Mijn thesis was namelijk niet klaar geraakt doorheen het schooljaar. Daar ben ik nu dus voor de volle 100% mee bezig want ik wil echt wel dat diploma op zak hebben in september. Ook tijdens onze reis naar Italië heb ik belachelijk veel achter mijn computer gezeten helaas. Hij moet af zijn op 4 augustus maar dan begint de vakantie nog altijd niet. Naast de stomme school dingen zijn er namelijk heel wat leuke dingen gebeurt. Op 15 augustus ga ik eindelijk samenwonen met mijn vriend. We hebben al 5 jaar op kot gezeten samen en nu gaan we ‘voor echt’ samenwonen. Dus vanaf dat mijn thesis klaar is vlieg ik in de verhuis. Ons kot moet nog leeg gehaald worden, moet van top tot bodem gepoetst worden en dan moet ik thuis uiteraard heel wat spullen inpakken. Een verhuis is ook niet compleet zonder een grote trip naar Ikea dus dat staat ook nog op het programma. Uiteraard moeten er heel wat papieren in orde gebracht worden, domiciliëring, gezamenlijke rekening, verzekeringen, ziekenkas, werk,… En de 15e krijgen we onze sleutels en mogen we beginnen met meubels in elkaar zetten en dozen uitpakken. En als alles goed gaat en we staan terug op onze poten gaan we een poesje halen in het asiel! Dus tijdens mijn pauzes momenteel ben ik alles aan het opzoeken wat ik zou moeten weten over katten. Zowel mijn vriend als ik hebben nooit een kat gehad dus daar komt ook nog wel wat bij kijken. Als dat allemaal nog niet druk genoeg is heb ik eind augustus en begin september nog 2 herexamens en de verdediging van mijn thesis (als hij af geraakt ten minste). Jullie begrijpen wel dat er dan niet veel tijd meer overblijft om te bloggen. Het lijkt me wel leuk om het hele verhuisproces te vloggen, laat zeker jullie mening achter. Ik kan dus niet zeggen wanneer er hier weer regelmatig dingen gaan verschijnen maar ik kom sowieso terug!

Phoe wat een update! Laat zeker even weten in wat voor artikels jullie interesse hebben!

Hanna

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Laura - Essential Honesty

  Veel succes in alles wat je doet! De zomer overleven, en dan zie je vanzelf wel waar je belandt! Succes!

  22/07/2017 at 20:19
 • Reply dirk de wolf

  Veel succes in wat je doet . Vooral je thesis en verhuis is belangrijk. Ik kwam hier terecht om meer te weten over Bujo en moet eerlijk zeggen dat jij me over de streep aan het trekken bent.
  Grts,
  Dirk

  26/08/2017 at 21:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like