Persoonlijke update: Student @ Gent

Vandaag begin ik officieel aan mijn studentenleven. Ik volg moraalwetenschappen aan de Universiteit van Gent, een heel nieuw avontuur. Vandaag is echt de allereerste lesdag dus ik ben wel benieuwd hoe het gaat zijn. Universiteit is toch wat anders dan het middelbaar. Mijn leven is behoorlijk verandert nu. Ik woon nu met mijn vriend samen in Gent van zondagavond tot vrijdagavond. In het weekend ga ik naar mijn ouders. Zelf koken, poetsen, veel meer verantwoordelijkheid, het is aanpassen. Maar ik ga ervoor en tot nu toe gaat alles super. Gent is een super leuke en gezellige stad maar wel slecht voor mijn portemonnee. Ik moet de leuke winkels best ontwijken. Ons appartementje is zo goed als ingericht, daar hebben we wel werk aan gehad Ik hoop dat ik met glans slaag dit jaar en ik hou jullie nog wel op de hoogte!
Llady Blue Berry
24/09/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like