Persoonlijke Update: Let’s Get Healty!

Vanaf vandaag gooi ik het roer om. Ik wil lekker gezond gaan leven! Versta me niet verkeerd, ik ga NIET op dieet. Dieet is iets tijdelijks om gewicht te verliezen. Ik hoef helemaal niet te vermageren maar ik wil vetten omzetten in spieren. Ik heb de conditie van een oma en ben zo slap als een vod. 
Vooral de laatste 2 jaren is mijn conditie achteruit gegaan. In 2012 haalde ik mijn reddersdiploma en daar ging heel wat training aan vooraf. Toen was ik goed in vorm maar sindsdien is het alleen maar bergaf gegaan. En het is ongelooflijk verleidelijk om op kot die goedkope (€1.07) lasagne de oven in te schuiven. Dat deden we dus ook zeker 1x per week en daarnaast aten we ook 1x frietjes (zondag, frietjesdag, anyone?). Je zou het niet zeggen als je kijkt naar mijn figuur maar af en toe kon ik wel een half pak koekjes binnenspelen en fruit at ik zelden tot nooit. Slecht, slecht en nog eens slecht. Ik ben gezegend met goede genen want iemand anders was met mijn gewoontes wel erg dik geworden. 
Nu ben ik ook niet echt goed gebouwd (danku mama en papa) waardoor mijn rug té recht is. Andere mensen hebben van nature een gebogen rug waardoor er wat ruimte zit tussen je wervels die de schokken beter kan opvangen. Ik heb die ruimte dus niet waardoor mijn rug snel belast wordt. Ik heb dus erg vaak last van rugpijn en volgens de Chiropractor moet ik mijn spieren verstevigen.
Mijn vriend was eigenlijk diegene die begonnen is met deze nieuwe lifestyle. En wanneer hij iets in zijn koppeke krijgt gaat hij er helemaal voor. Ik volg dus stiekem gewoon wat hij doet.
Het lijkt me leuk om hier regelmatig iets te posten over gezond eten, leven en sporten. Ik zoek nog enkel een catchy naam. Suggesties zijn altijd welkom en ideetjes voor blogposts ook!
Llady Blue Berry

05/03/2014
/
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Lieke

  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  05/03/2014 at 12:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like