Persoonlijke update: I’m Back!

Posted in persoonlijk by

2015-06-25 21.33.55

Helaba! Lang geleden maar ik ben terug! Klik snel verder om te lezen  waar ik ben geweest en wat de plannen zijn.

De laatste keer dat ik iets van me liet horen was 30 juni. Ik had mijn examens afgelegd en was een week naar zee geweest. Enkele dagen later zat ik alweer op Werchter en zo ging het maar verder. Vakantie maar drukker dan ooit. Nu ben ik net terug van een weekje Schotland en heb nieuwe energie gevonden om weer blogs te schrijven. Ik heb een tijdje weinig inspiratie gehad maar nu zie ik het weer volledig zitten. Morgen komt een erg leuke video online en ik heb nog meer in petto voor jullie. In augustus heb ik nog 4 herexamens (Statistiek, eikes) en in september ga ik nog een weekje naar het Zuiden van Frankrijk met een hoop vrienden. Nog een week later begint het nieuwe academiejaar weer. Ik heb dus nog verschillende dingen op de agenda staan. Voor mijn blog wil ik graag 3x per week iets online zetten. Er komt momenteel weinig persinfo binnen en de bezoekcijfers zitten ook in een dipje. Ik wil me nooit verplicht voelen om een blog te maken maar 3x per week iets online zetten moet lukken. Ik doe het nog steeds ongelooflijk graag en wil het zo ook houden. Suggesties voor video’s en blogposts zijn ook altijd welkom. Zo deze update was veel korter dan verwacht. Tot Morgen!

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jessica

  Misschien kan je eens een artikel maken over je gezichtsverzorging? Dat vind ik altijd interessant om te lezen. 🙂

  17/07/2015 at 11:21
  • Reply LadyBlueBerry

   Ja lijkt me wel wat!

   17/07/2015 at 14:16

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like