Persoonlijke update: examens

IMG_20130825_154508

Het is weer tijd voor een persoonlijk update! De laatste weken is er wat minder online gekomen en in deze update leg ik uit waarom.

Begint mei beginnen de meeste studenten lichtjes te panikeren vermits op het einde van die maand de examens beginnen. Ik had dit semester maar 4 vakken + een bachelorproef maar het zijn best wel zware vakken met een grote werklast. Van 1 vak had ik in plaats van een examen, 3 taken. Serieuze taken waar ik echt de helft van het semester mee bezig ben geweest. Daarnaast had ik ook nog een bachelorproef waar ik veeel te laat aan begonnen was waardoor ik de afgelopen weken serieus heb moeten schrijven. Gelukkig is hij nu af en ik ben er nog best wel trots op ook. Zoals sommigen onder jullie weten studeer ik moraalwetenschappen en mijn bachelorproef ging over seksuele zorgverlening. Mensen bekijken me altijd heel erg raar wanneer ik het over mijn studie heb maar ik vind het gewoon écht interessant maar wel ontzettend zwaar. Nu bon, bachelorproef is af dus heb ik nog maar 3 examens waar ik me zorgen over moet maken. Het eerste is nu vrijdag pas waardoor ik best nog wel wat tijd had om te studeren. Veel studenten hadden vorige week namelijk al een examen. Daarna heb weer 2 weken voor mijn volgende examen en het laatste is op 22 juni. Beste een lange periode met weinig vakken maar ik ga alle tijd nodig hebben vermits ik erg weinig tijdens het schooljaar heb kunnen doen door dat andere vak en mijn bachelorproef. Dus tot en met 22 juni gaan de artikels en video’s online komen wanneer ik er tijd voor heb. Wel zit ik met een aantal leuke ideeën voor artikels en video’s die ik in de vakantie ga opnemen. Ook ga ik met mijn ouders, broer en zus naar Peru deze zomer en het leek me leuk om daar een aantal video’s/vlogs van te maken als hier animo voor is. Papa heeft een GoPro gekocht en we gaan raften, sandsurfen en naar Machu Picchu dus dat belooft. Laat me dus zeker weten of dit jou leuk lijkt! Verder kan je me volgen op Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven van mijn super interessante leven tijdens de blok, #fokdeblok.

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Sarahdise

  Jouw bachelorproef lijkt mij echt interessant eigenlijk. 🙂 Succes met de examens nog en wauw Peru: mooie vooruitzichten!

  31/05/2016 at 12:08
  • Reply LadyBlueBerry

   Bedankt!

   31/05/2016 at 12:12

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like