Persoonlijk update & nieuw blogschema

Posted in persoonlijk by

2013-10-31 11.35.12

Well, hello there! Long time, no see! Ik heb net mijn laatste examen achter de rug en dus dan is het tijd om terug wat tijd in deze blog te steken. Ik vertel jullie wat ik de afgelopen maand gedaan heb en heb dan nog een kleine huishoudelijke mededeling. Lees snel verder!

Ik had 4 herexamens, best dicht op elkaar en stuk voor stuk erg moelijke vakken. Ik had absoluut geen tijd over om aan de blog te werken. Mijn excuses daarvoor, ik had natuurlijk ook een maand vooruit kunnen werken maar ik heb echt niet genoeg producten om een maand vooruit over te schrijven. 11 september krijg ik mijn uitslag dus dan zullen we wel zien of een maand no-life het waard was. Ik heb echt waar een maand lang enkel geslapen, gegeten en zitten studeren. Ik ben 1x een terrasje gaan doen met een vriendin en verder was mijn leven absoluut niet boeiend. Vanmiddag komt mijn leven zoals het is online en dan zal je mijn maand wel zien. September daarentegen wordt super fijn! De eerste 2 weken ben ik rustig thuis. Ik ga wat blogschade inhalen en vooral ontspannen. De 3e week trek ik met een hoop vrienden richting Zuid-Frankrijk! We gaan met de auto en moeten dus 1200km rijden. Ik ben 1 van de chauffeurs dus dat wordt nog spannend. We gaan een hele week liggen aan het zwembad of de zee en lekker eten.

2e deel van deze mededeling, ik ga voor een nieuw blogschema. Hiervoor probeerde ik om de dag iets online te gooien maar ik merk dat meerdere mensen (inclusief ik) het een stuk aangenamer vinden als er vaste dagen zijn. Dus bij deze heb ik besloten van elke dinsdag, donderdag en zaterdag iets online te zetten. Op zaterdag is dit minstens elke twee weken een video (normaal elke week) en op de andere dagen komen dan reviews, persoonlijke posts, recepten, boekverslagen en alles wat me leuk lijkt online. Hier en daar een extra post kan natuurlijk ook eens gebeuren. Ik ben zeker geen blog waar enkel beauty voorbij zal komen. Ten eerste heb ik het geld niet om 3x per week een nieuw product te laten zien en ten tweede wil ik nog een hoop andere dingen met jullie delen. ik heb wat ideeën zoals een kledingkast tour, ochtendroutine en een leuke tutorial. Ook moet het voor mij persoonlijk blijven dus mijn ‘mijn leven zoals het is’ zal ook nog steeds verschijnen. Verder sta ik open voor suggesties, dus kom maar op met die ideeën!

Dat was dan de huishoudelijke mededeling!

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Marie

  Leuk, ik kijk al uit naar de artikels en de video’s … 🙂
  Marie recently posted…Jafra • foundation • Always color stay on make-up • Golden tanMy Profile

  04/09/2015 at 16:23
 • Reply Bibiane

  Ik kijk er ook al naar uit 🙂 Veel plezier alvast in Frankrijk, ik duim ook voor goede resultaten de 11e
  Bibiane recently posted…4 verschillende luiers getestMy Profile

  04/09/2015 at 17:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like