Personal update: Vaarwel vakantie

Posted in persoonlijk by
Vandaag heb ik voor jullie een persoonlijke update! Lees verder voor heel wat details uit mijn persoonlijke leven! NOT!

De afgelopen maand ben ik een weekje gaan genieten van de Griekse zon en voor de rest heb ik lekker veel gewerkt als redder. Zo zag de afgelopen maand er dus uit voor mij, maar de komende maand wordt wat minder plezier. Op school heb ik het het afgelopen jaar namelijk niet zo geweldig gedaan en dus moet ik in Augustus heel wat examens opnieuw doen. Ik begin er aan met erg veel goede moed maar het wordt zwaar. Af en toe gaan hier dus nog wel updates verschijnen maar doordat ik een week in Griekenland zat en veel heb gewerkt heb ik dus niet vooruit kunnen werken wat maakt dat het hier erg stil zal zijn in augustus. Maar niet getreurd, in september ben ik vrij en heb ik helemaal niets te doen dus dan ga ik heel wat werk steken in de site! En nog meer goed nieuws want mijn allerliefste vriend gaat informatica studeren en dan gaat hij de site eens onder handen nemen! Ik wens iedereen die in het zelfde schuitje als mij zit onwijs veel succes!
Llady Blue Berry

30/07/2013
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Astrid

  Veel succes met de herexamens!
  Ikzelf heb er spijtig genoeg ook enkele… maar let's go for it!

  x Astrid
  http://asterodite.blogspot.be/

  30/07/2013 at 15:42
 • Reply DREAMxLOVELY

  Heel veel succes, ik ben erg benieuwd naar je make over op je blog!

  19/08/2013 at 13:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like