Personal Update: No Life

Vandaag deel ik even een korte personal update met jullie. Klik snel verder!

We zijn halverwege mei en bij elke student slaat de paniek lichtjes toe. Hierzo ook natuurlijk. Ik heb mijn eerste (mondeling!) examen op 28 mei en het laatste en vijfde examen is op 23 juni. Vanaf nu tot dan gaat het hier dus stilletjes zijn. Ik kan me geen fouten meer permitteren dus moet ik zwaar aan de bak.

Ik gok dat elke week er wel nog iets zal verschijnen hier maar ik beloof helemaal niets. Als ik het niet kan laten zet ik een video of artikel online maar ik wil niet zo snel snel even wat tags invullen zodat er toch elke dag iets online komt. Liever wat minder maar goede artikels dan veel maar slecht. 
Na 23 vlieg ik er weer volledig in. In juli ga ik naar New York dus dat zal je hier ook wel langs zien komen. Misschien dat ik wel ga vloggen daar. Who’s in?
Na New York ga ik 2 weken werken als redder in het zwembad en daarna mag ik helaas weer gaan studeren voor mijn herexamens in augustus en september.
Alle medestudenten, succes! Alle niet medestudenten, zeg me niet hoe heerlijk het in het zonnetje is.
Wat ben jij van plan de komende maanden?
Llady Blue Berry
19/05/2014
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply DressesAndDaisies

  No worries! Hf! ^-^

  19/05/2014 at 18:42
 • Reply leruaa

  Heel veel succes met je examens! Ik heb nu nog een weekje les (studeer in Leuven) en mijn examens beginnen op 10 juni. Het is een zware periode, maar we slaan er ons wel door!

  21/05/2014 at 19:40
 • Reply saarsworld

  succes!

  22/05/2014 at 19:07
 • Reply Ellen

  Heel veel succes! Ik begin pas 5 juni met de examens 🙁

  24/05/2014 at 16:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like