Personal Update: I’m Back!

Posted in persoonlijk by

Phoe I’m still alive! Ik denk dat het nog nooit zo lang is geweest dat ik helemaal niets heb gepost. Mijn excuses maar life happened. In deze personal update praat ik jullie bij over de afgelopen tijd.In mijn vorige personal update heb ik jullie verteld wat mijn vooruitzichten waren en vandaag is de derde dag van mijn vakantie na de meest drukke periode van mijn leven. Op 4 augustus leverde ik mijn thesis in na een maand niets anders te hebben gedaan dan thesis, thesis en thesis. Op 10 augustus kregen we de sleutel van ons nieuwe appartement maar we zijn pas echt begonnen met verhuizen  op 14 augustus vermits mijn vriend dan pas vrij had van zijn werk. Die eerste week was ontzettend vermoeiend maar ik ben super blij in onze nieuwe stek.

24 augustus had ik mijn eerste herexamen en mijn tweede was op 6 september. Daartussen had ik nog mijn thesisverdediging die erg goed ging. Ook mijn examens gingen een stuk beter dan de eerste keer dus met wat geluk mag ik binnen een dikke 2 weken mijn diploma ontvangen (duimen!).

Nadat we helemaal gesetteld waren in ons appartement trok ik met mijn vriend naar het asiel en adopteerden we het liefste poesje van de wereld, Nori. Ze is 1 jaar en de grootste knuffelkont. Mijn vriend en ik hadden beiden nog nooit een kat gehad en waren eerder hondenmensen. Maar een hond op een appartement leek ons geen goed idee. Nori heeft ons ondertussen helemaal veranderd in crazy catpeople.

Daarnaast ben ik ondertussen begonnen aan een nieuwe opleiding, de specifieke lerarenopleiding in het volwassenenonderwijs. ‘S ochtends moest ik om 9u in Gent mijn laatste herexamen maken (opstaan om 5:45u helaas) en diezelfde avond had ik van 18u tot 22u mijn eerste les in Leuven. De meest vermoeide dag ooit, en ik heb de dag erna dan ook niets anders gedaan dan slapen, eten en met Nori knuffelen. Maar ik heb veel zin om aan deze opleiding te beginnen en mijn eerste stappen in het onderwijs te zetten. Dat alles is dus 3 dagen geleden en ik ben stilletjes aan een beetje aan het bekomen. Een dag niets doen was echt maanden geleden. Maar ook voor mijn blog zit ik boordevol ideeën! Het eerst volgende artikel zal een fotoartikel zijn met foto’s van de afgelopen tijd en daarna vlieg ik in de reviews. Ook van het verhuizen heb ik een vlog gemaakt dus die komt er ook aan. Laat me zeker weten welke artikelen jullie graag zouden zien!
Phoe dat was het. Ik ben klaar voor een frisse, nieuwe start.

Hanna

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like