Personal Update: Blok

Posted in persoonlijk by
Het is weer zo ver. Mijn examens komen er aan en dat wil zeggen dat ik, naast alle feestdagen, weinig tijd heb om te bloggen. Vanaf nu komt er minder vaak een update online. School is nu veel belangrijker dan mijn blog maar ik hoop toch zeker 1x per week een update te plaatsen. Ik heb wel wat vooruit gewerkt dus dat moet lukken. Mijn eerste examen heb ik op 6 januari en het laatste op 1 februari, 4 volle weken hard werken dus. Vanaf dan zal het wel snel weer back to normal zijn hier.
Naast studeren mag er natuurlijk ook gefeest worden. Ik vier 3 keer kerst (kant van papa, kant van mama en onder ons gezin) dus met nieuwjaar ga ik gewoon lekker uitgebreid koken voor Birger. Recepten zijn trouwens welkom!

Wat gaan jullie doen tijdens de feestdagen?
Llady Blue Berry

09/12/2013
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jessie

  Veel succes met je examens. Ik heb momenteel 2 jobs dus ik heb ook niet veel tijd om van de feestdagen te genieten. Ik blijf gewoon gezellig thuis bij mijn familie.

  09/12/2013 at 19:25
 • Reply Naomi

  Ik begin ook op 6 januari! Gelukkig heb ik geen 3 kerstfeesten want ik zal die tijd héééél hard nodig hebben! Veel succes en veel plezier met de feesten 🙂

  12/12/2013 at 02:43
 • Reply LadyBlueBerry

  Bedankt! Geniet toch maar zo veel mogelijk van de feestdagen met je familie!

  18/12/2013 at 10:39
 • Reply LadyBlueBerry

  Bedankt! Jij ook nog erg veel succes!

  18/12/2013 at 10:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like