Personal: The end

Posted in persoonlijk by
Wanneer jullie dit lezen ben ik net begonnen aan mijn laatste examen. Wanneer ik daar vanaf ben, ben ik officieel in vakantie! Joepieeeeeeee, yeeeeeeey!!!!!!! De laatste dagen waren er wat te veel aan maar eindelijk is het voorbij! Vanaf nu dus weer om de dag een post!
Voor diegene die nog niet gedaan hebben met de examens, succes! Volgende week kan je mij vinden op een zeilboot in Griekenland, lekker ontspannen. Wel zal ik dan dus niet aanwezig zijn op de site, er komen wel gewoon om de dag posts online maar vermits ik zelf de reacties modereer zullen die pas na mijn vakantie online verschijnen. Geniet maar lekker van je vakantie! En op hete dagen wil ik een flinke daling zien in mijn bezoekersaantallen! Voor de rest ga ik wat werken tijdens de vakantie in het zwembad en in augustus heb ik (helaas pindakaas) herexamens, maar daarna trek ik nog met wat vrienden richting het zuiden van Frankrijk! Heel wat leuke (en minder leuke maar ssttt!) vooruitzichten dus deze zomer!
Wat gaan jullie in de vakantie doen?
Llady Blue Berry
26/06/2013
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like