OPI Holiday Stars

Posted in nagellak, OPI by

1

OPI en Gwen Stefani, twee van mijn favoriete dingen/personen op aarde. Als veertienjarige was ik niet echt een boyband fan maar een enorme fan van Gwen Stefani en No Doubt. Dus als Gwen Stefani een feestcollectie ontwerpt voor OPI MOET ik hem hebben. Dus kocht ik deze mini OPI Holiday stars.

2

De pakketjes met mini lakjes vind ik erg fijn, zo kan je meerdere kleurtjes testen zonder €60 uit te geven. En omdat ik erg veel nagellak heb maak ik niet snel een potje leeg. Elke potje bevat 3.75ml, niet erg veel maar toch genoeg.
Van links naar rechts zie je Red Fingers & Mistletoes, I Carol About You, What’s Your Point-Settia? en Kiss Me – Or Elf! Vooral rode tinten met mooie glitters.

3

Zonder flash.

4

Met flash.

Dit is mijn favoriet van de vier, Red Fingers & Mistletoes. Een prachtige rode kleur met rode en oranje glitters. De foto’s doen de kleur echt totaal geen recht want hij is ongelooflijk prachtig! De dekking met twee lagen is ook top en de droogtijd is ook wat we gewoon zijn van OPI. OPI stelt me zelden teleur en ook deze lak absoluut niet.

5

6

Ook I Carol About You is erg mooi. Deze donker paarse kleur bevat iniminie glitters waardoor deze kleur een prachtige finish heeft. Hier heb je na 1 laag al bijna volledige dekking maar voor het mooiste effect gebruik ik 2 laagjes.

7

8

What’s Your Point – Settia? is de minst spannende kleur van ze allemaal maar erg classy. Ik draag niet vaak rode nagellak maar dit is wel de perfecte rode kleur. De dekking is nét niet genoeg met 2 dunne laagjes dus heb ik het 2e laagje net wat dikker gemaakt. De droogtijd is wel zoals alle andere kleuren top.

9

10

Kiss Me – Or Elf! is wel erg speciaal. Hij zit ergens tussen paars en rood en heeft weer miniscule glitter en dezelfde finish als I Carol About You. Ook deze dekt in 2 lagen en droogt erg snel.

Ik ben helemaal fan van deze collectie! Het zijn prachtige kleuren en ideaal voor de komende feesten. En voor deze kit betaal je €18.80. De andere kleuren uit de collectie zijn trouwens ook erg mooi en er is weer een 18K gouden topcoat voor €44.95. Die zou ik ook erg graag willen maar de prijs is toch serieus aan de hoge kant.

Wat is jou ideale eindejaars nagellak?

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Amy

  Prachtige kleuren, vooral I Carol About You vind ik heel mooi! Ik ga bij de feestdagen ook meestal voor gewoon klassiek rood ofwel zwart met een mooie glittertopcoat erover.
  Amy recently posted…BEAUTY | The Christmas wishlistMy Profile

  10/11/2014 at 13:16
 • Reply Laura - Essential Honesty

  ‘k Vind ze jammer genoeg een beetje ‘saai’.. Heb ze dan ook laten staan toen ik ze in m’n vizier kreeg.. Bizar hé, normaal ben ik echt zot van hun wintercollectie, maar nu.. Meh!
  Laura – Essential Honesty recently posted…Birchbox November: ‘Du temps pour soi’My Profile

  10/11/2014 at 19:08
  • Reply LadyBlueBerry

   Ze zijn misschien wat minder spannend dan anders maar ik vind ze toch erg mooi, zeker Red Fingers & Mistletoes.

   11/11/2014 at 19:17

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like