Opening NYX Gent

Posted in NYX, opening by

Sinds vorige week is Gent een make-up hemel rijker. NYX opende er namelijk een winkel en eergisteren werd hij aan de pers voorgesteld.

Zelf zat ik in Maastricht dus kon ik helaas niet gaan. Dus stuurde ik Tess van Studentmealz op pad. Ze trok enorm veel foto’s waarvan ik hier een deeltje aan jullie laat zien. Er waren lekkere cocktails, een fotowall en een DJ. Doordat de winkel al een weekje open was waren veel producten al uitverkocht en ook de testen lagen er niet altijd even mooi bij blijkbaar. Verder is de winkel wel erg ruim en kan ik niet wachten om zelf een kijkje te nemen! Ik stel voor dat ik de foto’s voor zich laat spreken


 

En dit is de inhoud van de goodiebag! Tess krijgt natuurlijk een deeltje voor haar moeite maar een aantal dingen zal je wel zien verschijnen hier op de blog.

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply beautifulday4makeup

  Ik kon er jammer genoeg ook niet bij zijn 🙁
  beautifulday4makeup recently posted…Axe Daily Fragrance Signature geuren in Oud Wood & Dark VanillaMy Profile

  30/06/2016 at 12:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like