NYX triple shadows

Ik bezit 2 paletten van NYX. De kwaliteit is echt in orde en je kan de kleuren echt bij alles combineren. Excuses voor de slechte kwaliteit van de foto’s maar omdat het zo donker is de laatste tijd heb ik wat moeite met mooie productfoto’s. Lees verder als je meer wil weten.

 
Nr 12 Golden/Rust/Walnut Bronze. De kleuren passen perfect bij de namen. Je kan het al raden een gouden kleur, een roest-rode kleur en een bruin-bronzen kleur. Veel fantasie hebben de bedenkers dus niet gebruikt. 

Een pallet komt met een vrij grote sponsaplicator. Ik heb hem enkel gebruikt om swatches te maken. Enkel de middelste kleur gebruik ik minder vaak. Alle kleuren die in de buurt van rood komen vind ik heel moeilijk om te gebruiken. Het geeft je zo een ongezonde indruk. De andere kleuren gebruik ik echt vaak. Het zijn neutrale kleuren die je elke dag kan dragen voor eender welke gelegenheid.

Nr 43 Guru. Een echt naam dus, geen beschrijving van de kleuren. Dit is het pallet dat ik het vaakst gebruik. De doosjes vind ik echt ook mooi uitzien. Glanzend zwart met een glaasje om de kleuren te zien. Doordat de sponsaplicator zo lang is kan je hem nog wel gebruiken. 

De kleuren, prachtig gewoon. De subtiele shimmer maakt het helemaal af. Als je een neutraal pallet zoekt is dit echt een aanrader. Goud past ook bij zowat elke oogkleur. Niet dat ik bij oogschaduw nadenk of ze wel bij mijn oogkleur past. Ik heb geprobeerd het palletje een beetje te poetsen maar zoals je ziet waren mijn pogingen tevergeefs. Ik gebruik deze kleuren ook wel bijna elke dag.
En dan nu de swatches!

Golden/Rust/Walnut Bronze. De pigmentatie is echt geweldig! Dit is zonder primer met een enkele veeg. Hier zijn geen woorden voor nodig.

Guru. Het zijn lichte kleuren maar toch is de pigmentatie echt heerlijk. Ik hou van die subtiele glitter. Echt een aanrader voor iedereen. Misschien ook wel een leuk kerstcadeau.
De oogschaduws zijn verkrijgbaar in de meeste webshops. Ik kocht ze bij beautybyelke voor €9. Dat is dus €3 per oogschaduw wat ik prijs-kwaliteit echt niet verkeerd vind.
Nog veel plezier!

22/11/2011
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like