NYX Soft matte lip cream

1

In mijn fotoverslag van de opening van de NYX winkel in Gent konden jullie al zien dat het een goodiebag was om u tegen zeggen. Tijd voor de eerste review dus! Vandaag review ik de NYX Soft matte lip cream in 4 verschillende kleurtjes: Milan, Cairo, Buenos Aires en Addis Ababa.

2

De Soft matte lip cream is super populair en zeker nu matte lipcreams het van het zijn. Ikzelf ben een enorme fan van matte lipstick en al helemaal als het vloeibaar is. Ik teste er al een aantal uit (Kat von D, Sephora,..) dus ik was super benieuwd naar deze. De tubes bevatten 8ml en zijn gemaakt van plastic. De dop is mat zwart maar verder is de verpakking vrij simpel. De applicator is het typische lipgloss kwastje was prima werkt voor mij. Het stokje is niet te lang zoals bij Kat Von D wat het precies aanbrengen makkelijk maakt.

3

4

Cairo is super nude en helemaal niet mijn ding. Dit was zo hip een aantal jaren geleden maar ik was er nooit fan van, ik lijk wel dood. Hij brengt ook vrij streperig aan en dekt niet overal even goed. Jammer!

5

6

Buenos Aires is iets minder nude en meer peachy waardoor ik deze wel kan waarderen. Hij brengt ook stukken mooier aan maar dekt toch nog niet helemaal geweldig. Nu het blijven natuurlijk budget producten dus het vergelijken met bijvoorbeeld Kat Von D die zo’n $20 duurder is is hier niet eerlijk.

7

8

Milan is een lief oudroze kleurtje die veel mensen wel mooi zullen vinden. Kan altijd en past bij ontzettend veel looks. Deze dekt ook heel wat beter.

9

10

Addis Ababa is feller roze en in het echt nog wat feller dan op de foto. In de zomer ben ik gek op dergelijke kleuren en hij is dan ook mijn favoriet uit het rijtje. Ook deze dekt stukken beter en heb ik weinig op aan te merken.

Zo dat waren ze alle 4. Ik ben van plan om nog een aantal kleuren aan te schaffen denk ik. De donkere kleuren zoals Transylvania spreken me wel aan. Willen jullie daar dan opnieuw swatches van?
Niet elke kleur is een even groot succes helaas maar dat hebben merken wel vaker. Zeker nudekleuren kunnen soms wat tegenvallen. Logisch ook dat kleuren die lichter zijn dan je lippen wat moeilijker zijn om dekkend te maken. Maar voor €7.75 kan ik zeker niet klagen. De houdbaarheid is ook niet helemaal geweldig, na een vette hamburger moet je wel even bijwerken. Ze ruiken trouwens wel lekker en drogen mijn lippen niet harder uit dan de gemiddelde lipcream. Voor die prijs ben ik best tevreden!

Verkrijgbaar bij NYX Gent voor €7.75*

Van de prijs ben ik niet helemaal zeker

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply beautifulday4makeup

  Cairo vind ik ook niet zo mooi, maar de andere kleuren lijken mij wel wat
  beautifulday4makeup recently posted…Spending Limited Challenge Juli 2016My Profile

  03/08/2016 at 10:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like