NYX Ombre Lip Duo / review

Posted in lippenstift, NYX by

1

Het NYX Ombre Lip Duo lag al een tijdje in mijn te testen lade dus hoog tijd om deze eens te proberen!NYX heeft zich helemaal geherlanceerd in België. Toen ik pas begon met make-up zo’n 7 jaar geleden was dit ook helemaal hip en happening. Mijn allereerste make-up producten waren ook van NYX. Sindsdien was het vrij stil maar sinds ze winkel hebben geopend in België is het weer helemaal hot.

2

Het ombre lip duo bestaat uit 2 verschillende kleuren lipstick die voor een ombre effect op je lippen zouden moeten zorgen. Het product zelf komt in een kartonnen doosje en is lekker smal en handzaam. Het ombre effect is al duidelijk op de verpakking.

3

Aan de ene kant een rode lipliner.

4

En aan de andere kant een roze lipstick. Deze stift is wat breder dan de lipliner maar van structuur vind ik ze niet veel verschillen.

5

En zo werkt het dus. Of het in het echt ook zo uitpakt is wel de vraag.

6

7

In close-up trekt het echt op niet veel maar vanop een normale afstand vind ik het wel iets hebben. Dit was ook de allereerste keer dat ik het probeerde en ondertussen is het me al beter gelukt. Zoek zeker op Youtube wat video’s. Daar kan je wat dames vinden die het er veel beter doen uitzien dan ik. De dekking van beide producten is ook dik in orde en de matte finish is ook wel wat voor mij. Ik heb trouwens de kleur Razzle & Dazzle maar er zijn nog veel meer schillende kleuren verkrijgbaar gaande van nude tot bruintinten. Ik vind het best een origineel product. Natuurlijk kan je ook gewoon een aparte liner en lipstick gebruiken maar zo’n 2 in 1 product vind ik wel leuk. Mijn beautyhart gaat altijd wat sneller slaan van iets nieuws en origineels. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

voor €11.95 te koop bij NYX.

Pluspunten
origineel
Goede dekking
Leuke kleurencombinaties
Dierenproefvrij
Veel kleuren verkrijgbaar

Minputen
Maar op enkele plaatsen te koop

Hanna

Dit artikel bevat producten die mij door een bedrijf  of merk zijn opgestuurd. Lees mijn Disclaimer.

RelatedPost

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up

  Is toch goed gelukt vind ik! Maar eens je dan begint te drinken en eten… I dunno, heel praktisch is het toch niet denk ik.
  Kiss & Make-up recently posted…Get Ready With Me | Heavy Copper And Brown Smokey Eyes + Nude LipsMy Profile

  16/11/2016 at 11:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like