NYX Liquid Suede / review

1

Sinds NYX geland is in Gent kom je het overal tegen. Vandaag review ik voor jullie de NYX Liquid Suede Cream Lipsticks in 2 bijzondere kleuren.

2

De lipsticks zijn vloeibaar en zitten in vrij simpele hulzen met een iet wat kitche dop. Dat had voor mij niet echt gehoeven maar NYX is een budgetmerk en dan verwacht ik geen spectaculaire verpakkingen. Elke stick bevat 4ml aan product.

3

De applicator in wat langer dan gemiddeld maar brengt prima aan. Er zit ook een goede ‘stop’ in de huls waardoor er niet extreem veel product op de applicator zit.

4

5

De eerste kleur is 01 Stone Fox, een grijze kleur. Doordat hij zo anders is als je huid vallen fouten zeer snel op maar hij brengt wel enorm dekkend aan. Bijzondere kleur die ik misschien niet vaak ga dragen maar toch érg cool vind.

6

7

08 Pink Lust is al wat makkelijker draagbaar in mijn ogen hoewel dit voor sommigen ook best fel zal zijn. Ik ben er dol op! Ook deze dekt weer heel erg mooi. Deze zal ik nog vaak dragen in de zomer. Ze blijven ook heel goed zitten en drogen iets matter op dan op mijn foto’s.
Er zijn volgens mij zo’n 24 kleuren verkrijgbaar en voor €13.95 vind ik dit echt een topproduct. Dekt mooi, leuke kleuren en blijft goed zitten. Wat wil een mens nog meer?

4ml – €13.95 bij NYX in Gent.

Pluspunten
Goede dekking
Bijzondere kleuren
Lange houdbaarheid
Dierenproefvrij

Minpunten
Niet heel makkelijk verkrijgbaar

Hanna

Dit artikel bevat producten die mij door een bedrijf  of merk zijn opgestuurd. Lees mijn Disclaimer.

RelatedPost

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up

  Wat een knallers, hier val je echt wel mee op!
  Kiss & Make-up recently posted…Video | On the path to relaxation with the Ritual of DaoMy Profile

  21/09/2016 at 12:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like