NYX Lipsticks deel 1

Damens en heren, ik kocht !25! lipsticks van NYX. Ja inderdaad, 25. Ik betaalde er namelijk maar €30.50 voor inclusief verzendkosten. De webshop Beautybyelke deed zoals veel webshop enorme kortingen op NYX. Dit merk mag in de Benelux namelijk niet meer verkocht worden. Deze lipsticks kan je dus ook niet meer bij Elke kopen. Je zal ze moeten inslaan tijdens een tripje naar Engeland en volgens mij verkopen ze ze nog bij Douglas in Nederland.

 Het zijn ontzettend veel kleuren en ik ga ze dan ook in 2 posts behandelen. NYX lipsticks zijn ongelooflijk romig en dekken meestal echt goed. NYX test ook niet op dieren en elke lipstick bevat 4g.
Gardenia, Indian Pink, Harmonica, Narcissus, Taupe, Rose. De mooiste vind ik Narcissus en de minst mooie Harmonica.
 Een mooie romige donkerrode kleur zonder glitter,deze vind ik super mooi voor dit seizoen. Mijn vriend vindt deze de mooiste van deze reeks.
Nee, dit is geen spek voor m’n bek. Hij heeft een parelmoerfinish en dekt niet super. De lipsticks met deze finish brengen ook wat stroever aan.

Deze lichtroze kleur is lekker fel en romig. Dekt verrassend goed maar met dit weer ben ik meer voor de donkerdere kleuren.

Taupe, nee eerder chocoladebruin. Deze kleur past niet bij iedereen maar dekt wel goed.
637 Rose
Ook een mooie roodoranje kleur. Hij dekt weer lekker en let niet op mijn uitschieter rechtsonder.
Frappucino, Spell Bound, Miracle, Flower, Medusa, Rose Bud. Hier zitten wat specialere kleuren tussen. De mooiste vind ik Spell Bound en de minst mooie Flower.

Dit is een draagbare bruine kleur. Hij valt niet zo op en zou voor mensen met een donkere huid wel nude kunnen zijn. Het hangt echt af van je huidtint of deze mooi is bij jou. Hij dekt alleszins mooi.

Miracle is een mooie oranje tint die niet te fel is. Deze is ook de favoriet van mijn vriend in deze reeks.
Spell Bound is een mooie donkerroze tint die lekker fris is met dit weer. Heerlijke romige dekking.
Weer een parelmoerfinish, niet mijn ding. Het heeft een blauwe schijn, je moet er voor zijn. Deze brengt ook wat stroever aan en de glitters zijn moeilijker te verwijderen.

Donkerpaars… Je moet het durven maar het kan echt super mooi zijn. In het begin vond ik het afschuwelijk staan bij mij maar na verloop van tijd werd ik het gewoon en begon ik het zelfs mooi te vinden. Met donkere kleuren moet je wel oppassen bij het aanbrengen en gebruik je best een lipliner. Ik gebruikte er hier geen omdat ik 25 lipsticks swatchte op één dag en je ziet dat ik af en toe buiten de lijntjes kleurde.

Weer een kleur met glitters maar bij deze vind ik het nog mooi. Het is een hele lichte en onopvallende kleur en als je pas begint met het dragen van lipsticks en niet direct wil opvallen zou deze kleur wel ideaal zijn. Ook bij een felle ooglook is deze kleur handig. Ideaal om in je stash te hebben.
Zo dat was de eerste helft! Lipstick swatchen heb ik toch wel onderschat maar ik vind het ontzettend leuk!
Llady Blue Berry

04/11/2012
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like